Vialis – een werkmaatschappij van VolkerWessels – levert mobiliteitsoplossingen die (blijven) werken. De innovatieve Vialis-oplossingen verbeteren de bereikbaarheid door het verkeer in goede banen te leiden en reizigers vooraf te informeren. Ze zorgen voor meer veiligheid onderweg, bijvoorbeeld door het ‘bumperkleven’ tegen te gaan of te helpen voorkomen dat mensen een rood licht negeren. En ze maken het reizigers mogelijk om bijvoorbeeld via moderne apparatuur te betalen voor onder andere parkeren. Uiteraard gebeurt dat zo ‘groen’ mogelijk.

35.000 facturen voor 200 goedkeurders
Vialis heeft een centrale crediteurenadministratie en decentraal controllers en goedkeurders verspreid over 4 vestigingen in Nederland en 3 buiten Nederland. Ongeveer 20 administratief medewerkers en 200 goedkeurders zijn betrokken bij het verwerken van de 35.000 facturen die Vialis per jaar ontvangt.

Overstap naar ISProjects in plaats van upgrade huidig systeem
Vialis maakt al jaren gebruik van digitale verwerking en goedkeuring van haar inkomende facturen. Nu het tijd werd voor een upgrade van het systeem heeft Vialis zich opnieuw georiënteerd in de markt. “Belangrijkste criterium hierbij was een zeer solide interface met ERP Baan IV en ERP LN. Verder willen wij duidelijk weten waar wij eventuele problemen neer kunnen leggen. We wilden opnieuw een efficiencyslag maken en waren toe aan vernieuwing in de organisatie. Vandaar dat wij hebben besloten te gaan kijken voor een andere oplossing”, vertelt Lex van der Velde, Teamleider ICT, Vialis.

Betrouwbare interface en positieve referenties maken keuze voor overstap eenvoudig
“Ik ken ISProjects al enige tijd omdat ik al langer actief ben in de Baan markt. Omdat Vialis een werkmaatschappij is van VolkerWessels heb ik uiteraard contact opgenomen met mijn collegae bij andere werkmaatschappijen. Bij enkele daarvan draait ISP-Invoice al geruime tijd naar volle tevredenheid, dat was dus zeer positief. Uiteraard zijn de medewerkers van de crediteurenadministratie sterk betrokken in het keuzetraject. Samen hebben wij van twee aanbieders de demo’s bekeken. Zowel Finance als ICT was zeer positief over ISP-Invoice en de keuze was uiteindelijk voor de hand liggend vanwege de interface van ISProjects met Baan IV en ERP LN, die de andere partijen niet “op de plank” hebben liggen.” besluit Van der Velde.

ISProjects en Infor hebben gezamelijk interface gebouwd
ISProjects is al jaren de partner van Infor op het gebied van digitale factuurverwerking. Gezamenlijk hebben wij een zeer solide interface gebouwd die al jaren bij een groot aantal Infor klanten gebruikt wordt. Deze hechte samenwerking garandeert een goede support en onderhoud van de interface.

Meer informatie over Vialis

Meer informatie over ISP-Invoice voor Infor Baan

Meer informatie over ISP-Invoice Algemeen

Voor meer informatie over deze en andere oplossingen, neem contact op met ons!

Rate this post

Print Friendly