Konica Minolta, leverancier van documentoplossingen, organiseert samen met Microsoft en OpenText, markleider op het gebied van fax, document distributie en document management oplossingen, voor de zesde keer op rij de Stadiontour. De Stadiontour is gericht op ICT managers en ondernemers die meer willen weten over werken in en met de cloud en de mogelijkheden van het managen van informatie in de cloud.

Het thema van deze editie van de Stadiontour is ‘Cloud Computing: Bring your own device’. Steeds meer organisaties zien de voordelen en mogelijkheden van werken in de cloud. Microsoft, Konica Minolta en OpenText bieden oplossingen in de cloud en zullen deze ook tijdens de Stadiontour aan bod laten komen. De volgende oplossingen worden o.a. getoond: Microsoft365, document solutions in de cloud, web to print en faxoplossingen voor de cloud.

Op 5, 6 en 7 oktober trekt de Stadiontour respectievelijk langs het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen, het Philips Stadion in Eindhoven en de Amsterdam ArenA in Amsterdam. De dagen beginnen met een keynote presentatie die wordt verzorgd door Microsoft. Gedurende de dag zullen sprekers van Konica Minolta, OpenText en Metastore interactieve breakout sessies verzorgen. Tijdens die sessies komen verschillende onderwerpen aan bod. Ook zullen er inspirerende demonstraties gegeven worden om dit te illustreren. Tot slot krijgt u een rondleiding door het stadion.

Voor meer informatie en voor inschrijving: http://www.stadiontour-2011.nl

Het volledige programma vindt u hier: http://www.stadiontour-2011.nl/programma

Rate this post

Print Friendly