Hoofddorp – 1 september 2011 – OpenText heeft de status van Benelux Platinum Partner toegekend aan The Consultancy Firm. De hoge status van Platinum Partner is weggelegd voor bedrijven die ruime kennis en expertise op het gebied van Enterprise Content Management (ECM) combineren met verkoopsuccessen. The Consultancy Firm was al een succesvolle implementatiepartner van de StreamServe-documentmanagementomgevingen. Na de overname van StreamServe door OpenText in 2010, ontvangt The Consultancy Firm nu deze partnerstatus voor de volledige OpenText ECM Suite en kan zich hierdoor naast de financiële markt ook op andere markten richten.

Arno Jellema, mede-eigenaar van The Consultancy Firm: “Een efficiënt beheer van documenten is binnen een organisatie van groot belang. Vaak onderschatten bedrijven dit en vullen het documentbeheer pas als laatste in terwijl elk proces uiteindelijk in een uiting eindigt. Door dit partnership met OpenText aan te gaan, kunnen wij nog meer de nadruk leggen op het belang van efficiënt documentbeheer. Bovendien kunnen wij onze huidige kennis op het gebied van documentbeheer combineren met de expertise en oplossingen die OpenText in huis heeft. Op die manier bieden wij zowel onze huidige als toekomstige klanten de meest kwalitatieve producten en een maximale ondersteuning bij de implementatie en het onderhoud.”

Michiel Glazener, mede-eigenaar van The Consultancy Firm: “Dankzij het Platinum Partnership beschikken we als reseller nu over de bevoegdheid om naast OpenText StreamServe Persuasion alle oplossingen binnen de OpenText ECM Suite te verkopen. Dit is voor ons zeer interessant, aangezien wij geloven in OpenText als organisatie en haar oplossingen. Bovendien zien wij dit als een mooie stap vooruit en zijn ervan overtuigd dat we op deze manier een belangrijke groei kunnen realiseren.”

Ingrid Bosman, Country Manager Benelux bij OpenText: “The Consultancy Firm beschikt over een zeer brede marktkennis en uitgebreide expertise op het gebied van documentmanagement binnen de financiële markt. Ook de focus en het inzicht in klantprocessen zijn redenen dat The Consultancy Firm deze prestigieuze status is toegekend. Wij zijn zeer verheugd dat wij The Consultancy Firm als Platinum Partner mogen verwelkomen en zien een vruchtbare toekomst tegemoet.”

Over OpenText

OpenText, toonaangevend leverancier van Enterprise Content Management (ECM) softwareoplossingen, helpt organisaties bij het beheren van hun zakelijke content en het genereren van meerwaarde hieruit. OpenText beschikt over twee decennia aan expertise ter ondersteuning van 100 miljoen gebruikers in 114 landen. In samenwerking met onze klanten en partners brengen wij toonaangevende Content ExpertsTM bijeen om organisaties te helpen bij het vastleggen en behouden van corporate geheugen, verhoging van de merkwaarde, automatiseren van processen, beperken van risico’s, compliance beheer en verbetering van het concurrentievermogen. Meer informatie is te vinden op www.opentext.com

Rate this post

Print Friendly