Noordwijk, 1 september 2011 – Decos Information Solutions, specialist in document- en informatiebeheeroplossingen, heeft een nieuwe samenwerkingsovereenkomst gesloten met ICT-dienstverlener Doclogic.

Doclogic is reeds tien jaar een vertrouwd adres als implementatiepartner voor slimme en pragmatisch oplossingen rondom digitaal en zaakgericht werken met Decos D5. De nieuwe overeenkomst houdt in dat Doclogic als Decos-reseller licenties en modules gaat leveren binnen de sectoren profit, zorg en onderwijs. Doclogic zal bovendien het beheer en onderhoud van nieuw aangebrachte Decos-klanten verzorgen. Door nauw samen te werken en onderling kennis uit te wisselen, kunnen Decos en Doclogic hun klanten nog beter van dienst zijn.

Decos hecht veel waarde aan de samenwerking met partners, omdat zij een belangrijk aandeel hebben in de groei van Decos in diverse sectoren. De partners van Decos zijn allen experts binnen hun eigen sector en beschikken hierdoor over de benodigde kennis om klanten goed te adviseren en te ondersteunen.

“Wij zijn erg trots dat we na tien jaar als implementatiepartner voor Decos te zijn opgetreden, nu ook de innovatieve Decos producten zelfstandig in de markt mogen zetten”, stelt Herald Raat, directeur van Doclogic. “Door nauw samen te werken met Decos blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen we onze klanten de best mogelijke ondersteuning bieden.”

“Wij zijn erg blij met deze overeenkomst met Doclogic”, stelt Robbert Woltering, Channel Manager bij Decos Information Solutions. “Doclogic beschikt over de juiste expertise om onze oplossingen te implementeren en ondersteuning te bieden aan klanten. Deze samenwerking past uitstekend binnen onze groeiplannen om naast de overheidssector ook ons marktaandeel in de zorg- en onderwijssector te verstevigen. Door de technische en inhoudelijke ondersteuning van Decos kunnen onze partners de beste dienstverlening bieden en dat is voor alle partijen van toegevoegde waarde.”

Rate this post

Print Friendly