Meerssen, 29 augustus 2011 – I.R.I.S. Nederland – gespecialiseerd in Intelligente Documentherkenning (IDR), Enterprise Content Management (ECM) en complexe infrastructuur voor Informatie- en Communicatietechnologie (ICT) – versterkt de organisatie met twee nieuwe krachten. Jeroen den Exter is aangesteld als Operations Manager en geeft de dagelijkse leiding aan het team van consultants en projectmanagers. Rob Ameerun komt in dienst als Business Consultant en is verantwoordelijk voor de businessconsultancy in de zakelijke dienstverlening – de sector waarin I.R.I.S. internationaal marktleider is – met de nadruk op de advocatuur.

Ing. Jeroen den Exter (37) was hiervoor werkzaam als Project Manager/Teamlead bij SDL Tridion. In zijn rol als Project Manager was hij verantwoordelijk voor de scoping en succesvolle uitvoering van implementatieprojecten in termen van budget, tijd en kwaliteit bij internationale zakelijke klanten. Als Teamlead stuurde hij een team van functionele, technische en infrastructuurconsultants aan.

Den Exter werkte al eerder bij I.R.I.S. (toen nog: Morningstar Systems). “Na vier jaar weg te zijn geweest, is het goed om opnieuw bij I.R.I.S. aan de slag te gaan met een nieuwe uitdaging. Mijn doelstelling is de organisatie naar het volgende plan te tillen, waardoor verdere internationale groei mogelijk is. Daarbij moet de kwaliteit, maar ook het plezier in het werk, voorop blijven staan.”

Drs. MBA Rob Ameerun (42) was in zijn vorige baan als Business Development Manager Legal bij Nobel verantwoordelijk voor de legal vertical en de ontwikkeling van de Legal Desktop. Daarnaast is hij oprichter en eigenaar van Legal IT Professionals, een uitgever op het gebied van advocatuur en IT. Ameeruns verwachtingen wat betreft zijn werkzaamheden bij I.R.I.S. zijn hooggespannen: “Meer diepgang in het adviseren van de advocatuur met een internationale component is precies waarnaar ik op zoek was.”

René Beulen, commercieel directeur van I.R.I.S. Nederland: “Voor de verschillende ontwikkelingen waar I.R.I.S. mee te maken heeft, hebben we twee nieuwe medewerkers aangetrokken. Jeroen zal zich met de kennis die hij eerder bij ons opdeed en zijn expertise gaan richten op verdere internationale groei van de organisatie. Daarnaast zien we binnen de juridische sector een sterk groeiende vraag naar applicationmanagement en procesautomatisering. De specifieke behoeften vanuit die branche vragen om gerichte aandacht en vooral kennis. Rob zal zich gaan toeleggen op de positionering en waar nodig verdere uitbreiding van het concept dat we expliciet hiervoor ontwikkeld hebben. ”

Rate this post

Print Friendly