Op 8 november organiseren Xplor Nederland en VIP/Doc alweer voor de vierde keer DocumentLifeCycle 2011. Het vakevenement voor elke documentprofessional.

DocumentLifeCycle presenteert u de laatste stand van zaken in de document industrie en is daarmee het ideale kennis en netwerk evenement voor alle documentprofessionals in Nederland.

Met op het programma:

? Keynote spreker Herman Pleij: “Grip op Communicatie, in sociaal cultureel perspectief geplaatst”

Zijn uitgangspunt is: hoe meer we met elkaar kunnen communiceren, hoe minder we elkaar weten te bereiken. Voor dat gebrek aan communicatiekracht moeten we tol betalen. Met voorbeelden uit heden en verleden onderstreept hij zijn betoog.

? Grip op Communicatie met aangetekende e-mail

Opmerkelijk: de ontvanger hoeft niets te doen. Geen software installeren, niet naar een beveiligde site om in te loggen. Hoe werkt het dan wel? En wat is daar voor nodig? Welke documenten komen in aanmerking? Zijn er voorbeelden uit de praktijk? Deze sessie geeft de antwoorden en zet de documentindustrie op zijn kop!

? KNVB: Amateurvoetbal in Nederland gaat digitaal

In tegenstelling tot andere mega automatiserings-projecten in Nederland is het de KNVB gelukt om de zeer omvangrijke, en arbeidsintensieve papieren communicatie van de duizenden amateurverenigingen omtrent de wedstrijden, standen en publicaties digitaal te communiceren.

? Keynote Guus Pijpers: ‘Het informatieparadijs’

Uw dagvoorzitter Guus Pijpers houdt een prikkelende lezing op basis van zijn meest recente boek, getiteld ‘Het informatieparadijs’ – slimmer werken met minder informatie. Hij pleit voor een informatiecoach: ‘Want we moeten stoppen met het produceren en consumeren van informatie alsof het fastfood is; informatie is het nieuwe goud, maar hoe slim je ermee om gaat, bepaalt hoe succesvol je bent.’ Dat geldt voor individuen, maar ook voor organisaties.

Bekijk het volledige programma op http://www.documentlifecycle.nl/programma

Rate this post

Print Friendly