Op 8 november organiseren Xplor Nederland en VIP/Doc alweer voor de vierde keer DocumentLifeCycle 2011. Het vakevenement voor elke documentprofessional. Wanneer u zich voor 2 september aanmeld profiteert u nog van het vroegboektarief.  

DocumentLifeCycle presenteert u de laatste stand van zaken in de document industrie en is daarmee het ideale kennis en netwerk evenement voor alle documentprofessionals in Nederland.

Wat u kunt verwachten tijdens DocumentLifeCycle:

Grip op Communicatie met aangetekende e-mail

Opmerkelijk: de ontvanger hoeft niets te doen. Geen software installeren, niet naar een beveiligde site om in te loggen. Hoe werkt het dan wel? En wat is daar voor nodig? Welke documenten komen in aanmerking? Zijn er voorbeelden uit de praktijk? Deze sessie geeft de antwoorden en zet de documentindustrie op zijn kop!

KNVB: Amateurvoetbal in Nederland gaat digitaal

In tegenstelling tot andere mega automatiserings-projecten in Nederland is het de KNVB gelukt om de zeer omvangrijke, en arbeidsintensieve papieren communicatie van de duizenden amateurverenigingen omtrent de wedstrijden, standen en publicaties digitaal te communiceren.

Keynote spreker Herman Pleij: “Grip op Communicatie, in sociaal cultureel perspectief geplaatst”

Zijn uitgangspunt is: hoe meer we met elkaar kunnen communiceren, hoe minder we elkaar weten te bereiken. Voor dat gebrek aan communicatiekracht moeten we tol betalen. Met voorbeelden uit heden en verleden onderstreept hij zijn betoog.

Meld u vandaag nog aan voor DocumentLifeCycle en profiteer nog van de vroegboekkorting: LINK

Op 8 november krijgt u een totale update. Wij ontmoeten u daar graag.

Met vriendelijke groet,

Jan Kloeze, Hoofdredacteur VIP/Doc

Ed den Dulk, Directeur Xplor Nederland


Rate this post

Print Friendly