Hoofddorp, 19 augustus 2011, – Van 8 tot en met 13 september a.s. vormt de Amsterdamse RAI wederom het toneel voor de IBC, International Broadcasting Convention. Tijdens dit belangrijke event voor professionals op het gebied van het creëren, beheren en leveren van entertainment- en nieuwscontent demonstreert OpenText op haar stand (standnummer 13.203, hal 13), onder meer haar Digital Media Management en Mobility solutions porfolio.

OpenText ondersteunt vele organisaties, waaronder media- en entertainment organisaties, bij het beheren en distribueren van content om de werkelijke waarde van hun rich media-content te krijgen. Met het Engagement portfolio van oplossingen uit de Enterprise Content Management Suite biedt OpenText dergelijke bedrijven de mogelijkheid om hun enorme bibliotheken met videobeelden te beheren, het productieproces te verbeteren en te zorgen voor efficiënte en kosteneffectieve distributie. OpenText stelt bedrijven in staat om deze kostbare en omvangrijke assets te doorzoeken en te hergebruiken en zorgt ervoor dat zowel de fysieke als digitale assets op aanvraag beschikbaar zijn. Media Management stroomlijnt het productieproces, beperkt de distributiekosten en zorgt ervoor dat de hele bibliotheek binnen handbereik is.

De content, afkomstig van Media and Entertainment bedrijven wordt op een steeds groeiend aantal mobiele apparaten en tablets bewaard en gebruikt. Dit vraagt om geïntegreerde oplossingen voor het produceren, leveren en consumeren van content. OpenText biedt ook geavanceerde mobiele technologieën met een eigen mobiel softwareplatform genaamd ‘Wave’. Via Wave is het mogelijk om kosteneffectieve rich-media te creëren, leveren en controleren en mobiele applicaties te ontwikkelen waarin content centraal staat voor smartphones, tablets, en meer dan 1000 platforms voor mobiele apparaten.

Canada is dit jaar goed vertegenwoordigd tijdens de IBC met meer dan 30 Canadese onafhankelijke exposanten. Ook zijn vertegenwoordigers van een aantal Canadese ambassades in Europa en van de Federale Overheid in Canada aanwezig om de deelname van de Canadese bedrijven te ondersteunen. De Canadese Ambassade in Nederland is verheugd dat OpenText als Canadese onderneming deelneemt aan de exhibitie. OpenText is tevens uitgenodigd voor een besloten netwerkborrel die de Canadese Ambassade organiseert op maandag 12 september in de RAI.

Rate this post

Print Friendly