Direct printen van mobiele systemen naar Toshiba multifunctionals. De applicatie ePrint ondersteunt het direct printen vanaf iPad, iPhone, iPod Touch (iOS) en op Android gebaseerde mobiele systemen naar de 3e en 4e generatie e-BRIDGE MFP’s van Toshiba.

Een eindgebruiker in het bezit van de ePrint applicatie op het mobiele systeem en een Toshiba e-BRIDGE MFP heeft geen PC meer nodig om te printen. Met ePrint kan de gebruiker printerinstellingen selecteren, zoals papierformaat en zwart-wit of kleur, en foto’s of contacten printen vanaf de Apple iPad, iPhone en iPod touch of op Android gebaseerde mobiele systemen. De gebruiker kan de printopdracht door middel van een preview controleren voor het versturen.

De ePrint applicatie is te downloaden in Apple iTunes of Android Market. Probeer eerst de gratis testversie om het concept en de functionaliteit te ervaren.

Over Toshiba TEC

Toshiba TEC Netherlands Imaging Systems is in Nederland technologisch toonaangevend in digitale documentsystemen. Het productaanbod loopt uiteen van faxen en copiers tot en met professionele kleursystemen die een geïntegreerde documentoplossing vormen in de grootste netwerkomgevingen. Distributie vindt zowel rechtstreeks plaats aan klanten als via een dealernetwerk. Service en support worden centraal geleverd vanuit Houten.

Toshiba TEC in Nederland maakt deel uit van Toshiba TEC Corporation, een wereldspeler in informatiesystemen voor kantoor, detailhandel en industrie. Toshiba TEC is sterk aanwezig op vier continenten en haalt een wereldwijze omzet van circa € 3 miljard. Op haar beurt is Toshiba TEC grotendeels in handen van Toshiba Corporation; een van de grootste technologiebedrijven ter wereld.

Toshiba bestaat al sinds 1875 en werkt met ruim 200.000 mensen vanuit 740 ondernemingen over de hele wereld aan een jaarlijkse omzet van circa € 50 miljard.

Rate this post

Print Friendly