Leiderdorp, 16 augustus 2011 – Document Management leverancier Semantica introduceert deze maand op haar nieuwe website een unieke actie: Met de 100 Dagen Doen Garantie kunnen organisaties gratis 100 dagen lang ervaren hoe een DMS voor hen werkt. Semantica DMS maakt software voor het werken met en rondom documenten in het moderne kantoor.

Met de 100 Dagen Doen Garantie is het gebruik van Semantica DMS de eerste honderd dagen kosteloos. Voldoet de oplossing en dienstverlening aan de verwachtingen, dan betaalt de organisatie de licentievergoeding aan het einde van deze periode. Is het bedrijf niet tevreden? Dan hoeft er geen licentievergoeding betaald te worden.

“Wij willen bij organisaties de schroom wegnemen om te starten met een DMS. Voor bedrijven is het nog wel eens lastig om in te schatten wat een, voor hen ingericht, DMS oplevert. Met deze actie kunnen bedrijven, zonder dat ze meteen aan vaste kosten vastzitten, toch eerst de voordelen ervaren hoe het is om met een ingericht DMS systeem te werken alvorens te beslissen tot aanschaf “, aldus managing partner Roland van der Heijden.

100 dagen gratis, maar wel als klant behandeld worden

Semantica biedt de 100 Dagen Doen Garantie aan alle OnSite en Docs-in-a-Box™ licentieafnemers. Zodra Semantica DMS geïnstalleerd is, heeft de klant 100 dagen om te bepalen of Semantica daadwerkelijk een oplossing heeft geboden. Binnen deze periode kan de klant kosteloos stoppen met het gebruik van de software.

In de garantieperiode is de afnemer volwaardig klant en profiteert hij van de professionele ondersteuning en kennis van Semantica, zonder beperkingen. De garantie geldt voor alle Semantica softwarecomponenten. Producten van derden en implementatiekosten vallen niet onder de 100 Dagen Doen Garantie.

Link naar de 100 Dagen Doen Garantie Actie: http://dms.semantica.com/100-dagen-doen-garantie

Rate this post

Print Friendly