Eindhoven, 15 augustus 2011 – VDD IQware, ontwikkelaar en leverancier van het Enterprise Content Management (ECM) systeem Hyarchis.Net, heeft Sybrand Jongejans (41) aangesteld als directeur operations. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de algehele operatie van VDD IQware, zowel op strategisch als tactisch niveau. De focus ligt daarbij op uitbreiding van het product- en projectenportfolio met nieuwe concepten, zowel voor de Nederlandse markt als internationaal.

Sybrand Jongejans is expert op het gebied van bedrijfsprocesautomatisering en workflowmanagement. In zijn functie als directeur van BPM-leverancier COSA wist hij het marktaandeel van de organisatie aanzienlijk te laten toenemen door een duidelijke strategie en een focus op procesmatig denken. Daarvoor was hij bij consultancybureau Ruysdael betrokken bij de digitalisering van het P-dossier bij de Belastingdienst. Ook in dat project was het proces leidend.

“Tijdens mijn carrière heb ik traditioneel workflowmanagement zien ontwikkelen tot casemanagement, waarbij de eindgebruiker veel meer controle heeft gekregen”, aldus Sybrand Jongejans. “Mijn doel bij VDD IQware is om onze kennis en expertise nog meer in te zetten voor de ondersteuning van het complete proces en niet slechts voor het document-deel van het proces. Hierdoor zal de eindgebruiker als belangrijkste doelgroep worden gezien. Bovendien neemt internationaal de vraag naar .Net gebaseerde technologie verder toe, net zoals we dat de afgelopen jaren in Nederland zagen. Ook internationaal nog voldoende kansen dus voor VDD IQware en Hyarchis.Net.”

Rate this post

Print Friendly