Docspro is vorige week voor de zesde keer op rij benoemd tot Kofax Platinum Partner. Tijdens de jaarlijkse global sales kick-off van Kofax plc in Las Vegas werden de platinum partners bekend gemaakt. Het platinum partnerschap is het hoogst haalbare niveau in het global partner programma van Kofax plc, wereldmarktleider op het gebied van hoogwaardige scan- en data capture oplossingen.

De status van platinum solution provider is een onderscheiding die door Kofax uitsluitend wordt toegekend aan een select gezelschap van haar voornaamste business partners in de wereld. Om in aanmerking te komen voor deze status dient de partner een ruime mate van expertise van de Kofax producten in huis te hebben en moeten door de betreffende partner een groot aantal Kofax softwareoplossingen zijn geïmplementeerd.

Kofax scanoplossingen

Kofax ontwikkelt al meer dan twintig jaar technologisch hoogwaardige en zeer gebruiksvriendelijke scansoftware oplossingen om de documentstromen binnen een organisatie te stroomlijnen. Bedrijfskritische informatie in de vorm van papier (per post of fax) of elektronische documenten worden nauwkeuriger, sneller en op een kostbesparende manier verwerkt.

Rate this post

Print Friendly