Oosterhout, 3 augustus 2011 – Metastore, distributeur van ECM-oplossingen, is tijdens de Global Fax Summit in Tucson Arizona (US) benoemd tot Platinum distributeur van de OpenText Fax and Document Distribution Group. Sinds 1995 is Metastore distributeur van OpenText in de Benelux voor onder andere ‘RightFax Fax Server’ en ‘Alchemy Document Management Systeem’.

“Metastore heeft zich niet alleen bewezen om als een ‘value added distributor’ op te treden, maar stelt zich ook op als een innovatieve partner voor onze ‘business information delivery’-oplossingen”, aldus Matthew Hoare, Sales Director EMEA en Jaap-Jan Pepping, Regional Business Manager North & South Europe voor OpenText.

Met 4.5 miljard faxen per jaar blijft de fax een belangrijk en zakelijk document. Faxen worden voortaan als een PDF-versie aan de gebruiker afgeleverd. Met scanning en OCR kan data uit een fax automatisch worden herkend voor verdere verwerking via een digitale workflow. Met de OpenText producten optimaliseert Metastore niet alleen de digitale fax maar ook het ganse proces: van ontvangst tot het einde van verwerking. Dit geeft bedrijven een maximaal rendement op het gebied van procesverbetering. “We zijn trots dat we met het team de OpenText Award voor ‘largest growth Europe’ hebben mogen ontvangen”, aldus Jack Warnars, Directeur Metastore Nederland BV.

Metastore Nederland BV is gespecialiseerd in ECM-oplossingen zoals faxautomatisering, digitaal archief, DMS, scanning en OCR, factuurautomatisering en email management. Vanuit hun kantoren in Oosterhout (NB) en Antwerpen, ondersteunen ze meer dan 250 grote en kleine bedrijven in de Benelux en daarbuiten, meer bepaald in het gebruik en beheer van hun aangeboden producten.

Metastore Nederland BV werkt met dealers in de Benelux. Deze variëren van ICT-, MFP- en telecombedrijven tot consultants. Metastore ondersteunt dealers met pre-sales, marketing, consultancy, implementatie en helpdesk-services.

Metastore Nederland BV maakt deel uit van de Metastore Group met vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. De groep is gespecialiseerd in ICT Business, Security -en Network Management.

Rate this post

Print Friendly