Noordwijk, 1 augustus 2011 – Decos Technology Group, gespecialiseerd in innovatieve oplossingen voor papierloos werken en fleetmanagement en leverancier van outsourcingservices, heeft Martin Schoonhoven (RA) aangesteld als financieel directeur. Zijn werkzaamheden hebben betrekking op financiële aspecten van de bedrijfsstrategie, HR en Facilities en de verdere internationalisering van de onderneming.

Decos haalt met Martin Schoonhoven een zeer ervaren financieel directeur binnen. Martin heeft onder andere management- en directiefuncties vervuld bij Ernst & Young, Getronics, Hays en Olympia. Schoonhoven is door zijn uitgebreide ervaring uitstekend toegerust om Decos te begeleiden in de continue groei die het bedrijf doormaakt. Martin trad een jaar geleden op interim basis in dienst bij de Decos Technology Group en zal in zijn nieuwe functie verder invulling geven aan het financiële beleid.

“Wat deze functie zo interessant maakt, is dat ik zowel op strategisch, tactisch als operationeel niveau betrokken ben bij de business”, stelt Martin Schoonhoven. “Decos Technology Group is een succesvolle onderneming met nog een enorme groeipotentie. Er heerst een prettige bedrijfscultuur, waarbij er veel aandacht is voor de medewerkers. Het nieuwe innovatieve en papierloze kantoor in Noordwijk is bovendien een zeer inspirerende werkomgeving. De speerpunten voor de komende jaren zijn innovatie en duurzame groei in Nederland en India. Het is fantastisch om hier een bijdrage aan te leveren.”

Rate this post

Print Friendly