‘s-Hertogenbosch, 28 juli 2011 –Buyer Laboraties Inc. (BLI), ’s werelds grootste onafhankelijk test- en onderzoeksbureau op het gebied van documentproducten en -diensten, heeft Ricoh vandaag met maar liefst vijf “Outstanding Achievement Pick of the year Awards” onderscheiden.

De BLI’s Pick of the year Awards zijn volledig gebaseerd op langdurige, onafhankelijke tests. BLI onderscheidt Ricoh deze zomer met maar liefst vijf awards binnen de formaatcategorieën A3 en A4.

Onderscheidend door betrouwbaarheid, gebruiksgemak en high-end kleuren

  • Ricoh Aficio MP C2051 – Outstanding 20-ppm A3 Colour MFP
  • Ricoh Aficio MP C4501A – Outstanding 41- to 50-ppm A3 Colour MFP

Beide typen onderscheiden zich op het gebied van betrouwbaarheid en gebruiksgemak. BLI roemt de “bijna perfecte betrouwbaarheid” van deze typen.

De Ricoh Aficio MP C4501, uitgerust met een standaard single-pass dubbelzijdig document feeder, was daarnaast ook opmerkelijk productief en snel, en scoorde over de gehele linie hoge cijfers in BLI’s tests, ook bij het gelijktijdig verwerken van meerdere taken.

  • Ricoh Aficio MP C300 – Outstanding A4 Color MFP for Mid-Size Workgroups

Onderscheiden voor het hoge gebruiksgemak en hoge snelheid, ook bij duplex printen.

  • Ricoh Aficio MP C400 – Outstanding A4 Color MFP for Large Workgroups

“Onderscheiden voor de hoge kwaliteit en prestaties” aldus Marlene Orr, BLI Senior Analyst voor printers en A4 MFP’s. “Beide apparaten bieden de volledige functionaliteit en het gebruiksgemak waar Ricoh bekend om staat, echter ze zijn gebouwd op Ricoh’s open architectuur platform. Dit zorgt voor een naadloze integratie met softwareoplossingen.”

  • Ricoh SP C430DN printer – Outstanding A4 Color Printer for Large Workgroups

“Een van de meest overtuigende eigenschappen van de SP C430DN is dat de snelheid bij simplex en duplex printen nagenoeg hetzelfde is. Belangrijk bij het streven naar duurzaamheid en een efficiënter printbeleid”, aldus BLI Associate Editor Carl Schell.

Hans Drevel, supervisor Product Marketing bij Ricoh Nederland: “De BLI ‘Pick of the Year’ awards zijn een mooie erkenning voor onze inspanningen om de verwachtingen van gebruikers voor een betere productiviteit en duurzaamheid te overtreffen. Doordat de awards gebaseerd zijn op onafhankelijke tests, ervaren we deze onderscheiding als erg waardevol.”

Rate this post

Print Friendly