´Business Agility´: partners faciliteren de wendbaarheid van organisaties

Na eerdere gezamenlijke overheidsprojecten hebben ICT-dienstverlener O&i en softwareleverancier Be Informed nu een formele samenwerkingsovereenkomst gesloten voor toekomstige projecten.O&i gaat zijn mensen trainen in de toepassing van Be Informed. De partners zijn sterk in overheidsland, maar mikken in zijn algemeenheid op klanten in dynamische omgevingen die aan wendbaarheid, ´agility´ willen winnen.

Eerdere gezamenlijke projecten waren:

– Ministerie van Infrastructuur & Milieu: realisering Omgevingsloket Online

– NEa (Nederlandse Emissie Autoriteit): verbeteren en automatiseren processen voor de uitgifte van en handel in emissierechten

– de Belastingdienst in het Caribisch gebied: ICT-systeem ter ondersteuning van de nieuwe heffing- en inningwetgeving door de Belastingdienst op Bonaire, Sint Eustatius en Saba

Wendbaarheid en eenvoud

De dienstverlening van O&i en de softwareoplossingen van Be Informed sluit op elkaar aan en beide partners zijn goed vertegenwoordigd binnen de overheidssector. Typerend voor de aanpak van O&i en Be Informed is dat zij in snel veranderende omgevingen naar oplossingen zoeken die bij diverse wetten en regelingen passen, zodat deze herbruikbaar zijn en snel verwezenlijkt kunnen worden.

Sterke troef

Léon van der Meer, algemeen directeur van O&i zegt: ”Onze samenwerking met Be Informed willen wij graag uitbreiden, ook naar de wereld buiten de overheidssector. Uitbreiding betekent dat we meer van onze mensen zullen opleiden in de toepassing van de Be Informed-software. Door samen te werken hebben we met onze achtergrond in ´Business Agility´ een sterke troef in handen voor organisaties die in dynamische omgevingen uiterst wendbaar willen opereren”.

Rik Hoogenberg, CEO van Be Informed zegt: ”De wendbaarheid die organisaties zoeken, kunnen O&i en Be Informed snel realiseren. Analistenbureau Forrester concludeerde recent dat de implementatietijd met Be Informed veel korter is dan met traditionele Business Process Management-software.”

Rate this post

Print Friendly