Breukelen, 25 juli 2011 – Xerox heeft grafimedia specialist Dharminder Biharie (37) aangesteld als Business Development Manager. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de Large Accounts van Xerox binnen de grafische industrie en zorgt hij voor de ontwikkeling van marketing & sales supportprogramma’s. Doel is om grafimediabedrijven te ondersteunen bij hun business. Hierbij zal hij de nadruk leggen op customer intimacy.

Dharminder is een bekende in de grafische industrie. Na een aantal jaren bij Océ en bij Xerox als Production Color Specialist, werkte hij in commerciële functies bij onder meer GCC personal printers en Jubels Communicatie. In zijn laatste functie als Sales Development Manager bij EFI was hij verantwoordelijk voor de groei in het directe en indirecte kanaal en het lanceren van nieuwe producten.

“Door mijn ervaring in de grafische markt aan zowel de leverancier- als klantzijde, weet ik waar de pijnpunten zitten”, aldus Dharminder Biharie. “Onderscheidend vermogen creëren, dat is waar het in deze markt om gaat. In mijn nieuwe functie bij Xerox is het mijn taak om grafimediabedrijven te helpen groeien door onder andere hun businessplannen te optimaliseren. Ik ben bij Xerox teruggekomen omdat dit bedrijf nog steeds wereldwijd een innovatieve speler is. De historie en kennis van Xerox wordt echter niet altijd op waarde geschat bij de klant. Ik breng daar graag verandering in.”

Rate this post

Print Friendly