AMSTELVEEN, 26 juli 2011 – Canon Europe – internationaal marktleider in imaging solutions – is tijdens de Summer 2011 ‘Pick’ Awards onderscheiden met drie Outstanding Achievement Awards. Bovendien ontving zij een prijs voor ‘Outstanding Energy Efficiency’ van test- en onderzoeksorganisatie Buyers Laboratory Inc. (BLI). Canon’s imagePROGRAF iPF8300 viel in de categorie Grootformaat Fotoproductie Printers in de prijzen.

De Canon imagePROGRAF iPF8300S is bekroond als Outstanding Colour Inkjet Wide-Format Production Photo Printer in verband met de hoge snelheid en superieure beeldkwaliteit. De 44 inch 8-kleuren grootformaatprinter is zeer geschikt voor gebruik in de grafische sector en de productiemarkt, evenals voor proofing en fotografie. De printer onderscheidt zich door de productie van hoogwaardige kleurenfoto’s met uiterst nauwkeurige details. Bovendien produceert de printer uitstekende zwart-wit afdrukken met neutrale grijstinten. Andere bijzondere eigenschappen zijn de zeer hoge productiesnelheid, de grote gebruiksvriendelijkheid, de mogelijkheid van randloos printen en om tijdens het printen de inkttanks te verwisselen (Hot Swap).

“Bij Canon draait alles om het beeld en daarom begrijpen wij het belang van kwalitatief hoogwaardige afdrukken”, zegt Yuichi Miyano, Director Large Format Solutions van Canon Europe. “Wij zijn er trots op dat wij de perfecte balans bieden tussen snelheid, kwaliteit en kosten in combinatie met de consistentie en betrouwbaarheid die professionals van ons verwachten. Deze onderscheiding is een belangrijke erkenning van onze kennis van en betrokkenheid bij de grootformaat-branche.”

Naast iPF 8300S zijn Canon’s i-SENSYS MF4580 en i-SENSYS LBP 6200d bekroond met een ‘Pick’ Award in de categorie zwart-wit printers en MFP’s. Het laatste model ontving bovendien een onderscheiding voor ‘Outstanding Energy Efficiency’.

“Het succes van Canon tijdens deze editie van de Summer 2011 ‘Pick’ Awards illustreert het innovatieve karakter van de afdruktechnologie van Canon”, stelt David Sweetnam, Europees Lab & Research Manager van BLI. “Canon is onderscheiden in de categorieën zwart-wit, MFP- en grootformaat printers. Alle apparaten zijn in onze testlaboratoria maandenlang intensief op hun duurzame karakter getest. Deze drie awards zijn een bewijs van de kwaliteit en betrouwbaarheid van de Canon-technologie.”

Voor meer informatie over BLI Summer 2011 ‘Pick’ Awards: www.buyerslab.com.

Rate this post

Print Friendly