Löhne, Duitsland / Heemskerk, Nederland – 19 juli 2011 – All Mailing Solutions B.V. is binnen Nederland benoemd tot distributeur van de W+D DMS couverteersystemen. All Mailing Solutions B.V. is verantwoordelijk voor verkoop en service van nieuwe W+D DMS couverteersystemen en service op reeds geinstalleerde W+D DMS en Buhrs-ITM machines. Zeer ervaren engineers vormen de technische dienst van All Mailing Solutions B.V. Kennis en kunde op alle technische vlakken is daarmee gegarandeerd.

W+D Direct Marketing Solutions GmbH 

In oktober 2010 heeft Winkler+Dünnebier AG, Neuwied (D) afgekort W+D de operationele zaken van het voormalige Buhrs-ITM GmbH, Löhne (D) overgenomen nu bekend als W+D Direct Marketing Solutions GmbH. Hierdoor is de toekomst van de Duitse couverteersystemen producent succesvol veilig gesteld alsmede de locatie in Löhne, Duitsland.


W+D Direct Marketing Solutions GmbH afgekort W+D DMS is onderdeel van W+D. W+D is een groep bedrijven welke geintegreerde oplossingen aanbied op het gebied van document verwerking – het maken van enveloppen, drukken van enveloppen en nu ook het snel en efficiënt couverteren. Modulair transport en pallet systemen maken het aanbod compleet. www.w-d-dms.deAll Mailing Solutions B.V.


All Mailing Solutions B.V. is dé partner voor al uw commerciele en technische vraagstukken op het gebied van document verwerkings oplossingen. All Mailing Solutions B.V. is gevestigd op De Trompet 1590 te Heemskerk, Nederland.

All Mailing Solutions biedt couverteersystemen, sealsystemen, inkjetsystemen, feeders, document processing software en custom built oplossingen voor elke document verwerking. www.allmailing.nl

W+D Direct Marketing Solutions GmbH

W+D Direct Marketing Solutions is de wereldwijde leverancier van mailing- en fulfillmentoplossingen. Gevestigd in Löhne, Duitsland, ontwikkelt, produceert, verkoopt en onderhoudt het bedrijf couverteer- en fulfillmentsystemen.


De systemen bereiden mediaproducten zoals tijdschriften, computeroutput, direct mail producten, boeken, video’s, CD’s en credit cards voor voor distributie.


W+D Direct Marketing Solutions is partner voor postale organisaties, drukkers, mailinghuizen, lettershops, banken, servicebureaus, verzekeringsmaatschappijen, fulfillment bedrijven en vele andere kleine en grote ondernemingen.


Met meer dan 1.200 systemen gebouwd en geïnstalleerd voor klanten over de hele wereld is W+D Direct Marketing Solutions goed geetableerd. Klanten vertrouwen op W+D Direct Marketing Solutions voor systemen van hoge kwaliteit die de productiviteit en efficiëntie vergroten.


W+D Direct Marketing Solutions is een onderdeel van Winkler+Dünnebier AG en behoord bij de Körber PaperLink, een internationale aanbieder van system oplossingen in het bereik van papier and tissue verwerkende industrie.

Rate this post

Print Friendly