‘s-Hertogenbosch, 19 juli 2011 – Océ, toonaangevend leverancier in oplossingen voor het digitaal beheren en afleveren van documenten, meldde vandaag dat InfoTrends opnieuw de toppositie heeft toegekend aan Océ in de gezamenlijke Amerikaanse en West-Europese markt in het segment voor continuous-feed productie in kleur.

Nu 30% in het marktsegment voor continuous-feed kleurproductie

InfoTrends is toonaangevend op het gebied van marktonderzoek voor de printbranche. Het instituut meldt dat Océ in 2010 zijn leidende positie tot 30% heeft vergroot in het marktsegment voor continuous-feed productie in kleur met de Océ JetStream® inkjetfamilie en de Océ ColorStream® 10000 Flex producten. Hiermee neemt Océ voor het tweede jaar op rij de toppositie in.

“Océ levert het meest uitgebreide assortiment continuous-feed producten in de branche, productieve en flexibele workflowoplossingen, uitermate betrouwbare service plus een upgradestrategie die de investeringen van onze klanten beschermt. Allemaal sleutelfactoren in het doorgaand succes van Océ”, zo meldde Sebastian Landesberger, Executive Vice President Océ Production Printing.

Van monochroom tot full-color

Met het onlangs uitgebrachte Océ ColorStream 3500 printsysteem, met zijn twin-concept en diverse intelligente en unieke voorzieningen, kunnen toepassingen in zwart-wit eenvoudig worden geconverteerd naar kleur. De afstemming op de datacenterinfrastructuur, het gewicht en de energievereisten zorgen er samen met een naadloze integratie in bestaande omgevingen wat betreft workflow en nabewerking voor dat oudere, op toner gebaseerde continuous-feed systemen gemakkelijk kunnen worden vervangen door de nieuwe Océ ColorStream 3500, om zo de overstap van zwart-wit naar kleur te versnellen.

“De Océ ColorStream 3500 en nieuwe modellen van de Océ JetStream familie die in de loop van 2011 worden uitgebracht, vormen een versterking van de printportfolio van Océ, en bieden een uitstekend platform voor verdere groei”, aldus Crit Driessen, Vice President Marketing and Strategy.

Nummer 1 in zwart-wit in de markt voor continuous-feed zwart-wit printers

Volgens InfoTrends is Océ ook voor het vijftiende opeenvolgende jaar de nummer 1 in de markt voor continuous-feed zwart-wit printers. Landesberger: “Hoewel de branche zich voor een groot deel op kleur richt, blijft het volume aan documenten die in zwart-wit worden geprint, hoog. De markt voor zwart-wit printers blijft dan ook een van de hoekstenen van onze strategie en activiteiten.”

Rate this post

Print Friendly