Capelle aan den IJssel, __ juni 2011 – Veenman, Nederlands grootste onafhankelijke leverancier van document-managementoplossingen, benoemt per 1 juli een aantal nieuwe directieleden. Saskia Kreuger (46) is aangetrokken als Manager Human Resources. Ruben Alebregtse (34) schuift door naar de positie van Directeur Finance. Marc Braks (42) vervolgt zijn loopbaan bij Veenman in de rol van Directeur Service & Support. Directeur Sales & Marketing Robin Goemans blijft binnen het vernieuwde directieteam verantwoordelijk voor de Sales en Marketing organisatie. Met deze benoemingen zet Algemeen Directeur Eric Annema in op de verdere ontwikkeling van het succesvolle business model van Veenman.

Saskia Kreuger

Ruben Alebregtse

Annema: “Het business model van Veenman is gebaseerd op het feit dat wij heel dicht bij onze klanten willen staan. Service en ondersteunende diensten zijn voor ons geen noodzakelijk kwaad in het traject nadat de apparatuur is geleverd, maar vormen de kern van onze waardepropositie. Veenman heeft zich ontwikkeld van pure hardwareleverancier tot een full service dienstverlener die klanten steeds meer zorgen uit handen neemt. Daar hebben wij ons hele pakket aan producten en diensten op aangepast, maar ook onze infrastructuur en onze organisatie-inrichting. De vernieuwing in ons directieteam sluit hier naadloos op aan.”

Propositie

Met de uitbreiding van het productenassortiment met kantoorartikelen en van de technische ondersteuning met IT-services geeft Veenman concreet verdere invulling aan de strategie gericht op het ontzorgen van klanten. De aanvullende kennis en kunde die hiervoor nodig is, haalt Veenman van partners, uit training en opleiding van eigen mensen en uit het aantrekken van talent van buiten. Het vernieuwde directieteam zorgt voor kwaliteitsborging en zal de propositie verder gaan toespitsen op specifieke markten binnen het MKB.

Competenties

Saskia Kreuger is afkomstig van MN Services. Als vakspecialist op het gebied van Human Resources is zij als geen ander in staat om bij te dragen aan de organisatie-ontwikkeling en competentie-ontwikkeling binnen Veenman. Ruben Alebregtse maakt als Senior Controller binnen Veenman een logische volgende stap in zijn carrière, nadat hij in de afgelopen vier jaar diverse belangrijke projecten heeft getrokken. Marc Braks heeft in de afgelopen zestien jaar bij Veenman, diverse functies binnen de Sales-organisatie doorlopen, waardoor hij de vertaalslag weet te maken van de werkelijke behoeften van klanten naar exact de dienstverlening waar de afnemers van Veenman naar op zoek zijn.

Consequent

Goemans: “Vanuit de commerciële discipline bezien is dit het ideale plaatje. Veenman trekt tot op directieniveau consequent de lijn door als het gaat om klant- en marktgerichtheid. Met een mix van talent uit onze eigen gelederen en nieuwe instroom halen we het beste uit twee werelden. Eigenlijk net zoals wij dat doen met onze producten en onze dienstverlening aan klanten. Wij blijven trouw aan de expertise die we hebben opgebouwd op het gebied van document management terwijl we tegelijk nieuwe competenties toevoegen aan ons aanbod.”

Noot voor de redactie:

Fotobijschrift

Van links naar rechts: Marc Braks, Saskia Kreuger, Eric Annema, Ruben Alebregtse en Robin Goemans

Rate this post

Print Friendly