CB Groep, de grootste onafhankelijke reseller van Canon hard- en software in de Randstad, installeert bij van der Valk USA de eerste Canon imageRUNNER ADVANCE C2025i. Van der Valk USA verkoopt, beheert en verhuurt vakantiewoningen in Florida VS.

Marcel Kiveron, die de samenvoeging van CBR, CBU, CBH en CBA in januari 2011 naar CB Groep leidde, is blij met deze opdracht. “Onze klanten zijn goed te spreken over onze diensten. De jongens van service waren afgelopen half jaar binnen 3,5 uur na het automatisch melden van een servicebeurt, op de plaats van bestemming . De medewerkers van het team service, kennen hun klanten goed en we proberen zo veel mogelijk dezelfde mensen bij dezelfde klanten terug te laten komen.’ Dat geeft een vertrouwd gevoel bij onze klanten, is de ervaring.

De Canon imageRUNNER ADVANCE C2025i is een product wat uitstekend in ons productportfolio past. imageRUNNER ADVANCE C2000 lijn heeft zich sinds eind vorig jaar bewezen aan de onderkant en in het middensegment van het MKB. Een productieve, veelzijdige machine, die ook compact is en makkelijk bedienbaar. Uiteraard komt de imageRUNNER ADVANCE C2025i met hoogwaardige afdrukkwaliteit waar Canon bekend om staat.

Een uitstekende zet en het maakt de imageRUNNER ADVANCE C2000 lijn compleet. ‘Naast de 20- en 30 pagina’s per minuut, nu ook de 25 ppm-er, aldus Kiveron.’

‘Verwacht wordt dat de Canon imageRUNNER ADVANCE C2025i dan ook in hoge aantallen bij CB Groep zal worden afgenomen.

De volledige Canon ImageRUNNER Advance serie is verkrijgbaar bij CB Groep

Rate this post

Print Friendly