Intrakoop, de inkoopcoöperatie van de gezondheidszorg, heeft opnieuw voor Konica Minolta gekozen als aanbieder van documentoplossingen. Intrakoop was op zoek naar een printleverancier die ervaring heeft in de zorgsector en kan mee denken over onderwerpen zoals kostenbesparingen en efficiënter werken door teruglopende budgetten.

Circa 530 zorginstellingen met ruim 5.500 locaties zijn lid van de coöperatie, waaronder ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen en instellingen voor geestelijke gezondheidszorg en gehandicaptenzorg. Leden krijgen inkoopvoordeel, kennis en tijdsbesparing door onder andere raamovereenkomsten en ondersteuning bij leverancier- en prijsvergelijkingen.

‘We hebben voor Konica Minolta gekozen vanwege hun specifieke kennis en ervaring in de zorgsector” aldus Frank Kaptein, directeur Intrakoop. Hij vervolgt: “Het ‘zorgteam’ van Konica Minolta denkt mee met onze leden. Ze zijn flexibel en stellen de klant centraal. Dit is wat wij zoeken voor onze leden.”

Ernst Kolvenbag, algemeen directeur Konica Minolta Nederland, is ook positief over deze samenwerking: “Intrakoop is een organisatie die net als wij een proactieve aanpak heeft. Onze OPS-aanpak (Optimized Print Services) leidt ertoe dat gezamenlijk wordt nagedacht over hoe de documentstromen zo effectief en efficiënt mogelijk gemaakt kunnen worden.”

Leden profiteren door de samenwerking van diverse voordelen, bijvoorbeeld op het gebied van prijs, maar ook als het gaat om dienstverlening en het gezamenlijk komen tot de meest efficiënte oplossing. Recentelijk hebben Hartenkamp Groep en Pluryn gebruik gemaakt van deze samenwerking.

Voor meer informatie over de dienstverlening van Intrakoop, kijk op www.intrakoop.nl

Rate this post

Print Friendly