Schiphol-Rijk – 8 juli 2011 KYOCERA MITA Nederland B.V. introduceert 8 A4 multifunctionals: 4 nieuwe MFP’s en 4 machines die de bestaande A4 MFP-serie vervangen. De nieuwe MFP’s hebben kleurentouchscreens, een high-speed controller en kunnen gemakkelijk geïntegreerd worden in bestaande workflows. De 4 verbeterde machines zijn milieuvriendelijker geworden.

Nieuw: FS-3540MFP/FS-3640MFP en FS-C2526MFP/FS-C2626MFP

De 4 nieuwe machines (2 zwart-wit en 2 kleur) zijn compact en speciaal ontworpen voor kleine en middelgrote werkgroepen. Ze hebben een fast-response touchscreen met wizard navigatie waardoor gebruikers door middel van kleurenpictogrammen gemakkelijk toegang hebben tot de meest gebruikte features.

Dankzij KYOCERA MITA’s HyPAS™ software-ontwikkelplatform, dat gebruikmaakt van Java en webservices, kunnen de machines eenvoudig worden aangepast en integreren met ERP- en documentmanagement-systemen. De nieuwe MFP’s zijn in het bezit van een 800MHz processor en Gigabit Ethernet-interface. Door de 1GB RAM zijn elektronisch sorteren van documenten en Private Print-functionaliteit standaard.

Verbeterd: FS-3040MFP+/FS-3140MFP+ en FS-C2026MFP+/FS-C2126MFP+

De 4 verbeterde machines uit de A4 MFP-lijn gebruiken tot 8 procent minder stroom en zijn daardoor milieuvriendelijker. Dit komt door het gebruik van een witte LED-lamp voor kopiëren en scannen. Daarnaast bevatten de machines geen kwik meer en ook dat maakt ze minder milieubelastend. Optioneel is de ondersteuning van diverse card authentication-systemen. Dit beschermt de privacy van gebruikers en vereenvoudigt het doorberekenen van kosten. De verbeterde machines zijn uitgevoerd in wit met donkerblauw, waardoor ze binnen de vernieuwde MFP-lijn passen. Het ‘+’-teken onderscheidt ze van de vorige modellen.

De complete A4 MFP-lijn kan standaard afdrukken, kopiëren en scannen. De FS-3140MFP+/FS-3640MFP en de FS-C2126MFP+/FS-C2626MFP kunnen ook faxen. Allemaal zijn ze gebaseerd op KYOCERA MITA’s ECOSYS long life-technologie.

De nieuwe en de verbeterde machines zijn verkrijgbaar via KYOCERA MITA businesspartners in heel Nederland.

Rate this post

Print Friendly