Amersfoort – ANVA heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met Bluem, marktleider op het gebied van digitale nota’s. De koppeling tussen het ANVA-pakket en de Digitale nota ViaMijnBank van Bluem kan, zo blijkt uit een inventarisatie van ANVA onder haar klanten, op veel interesse rekenen. Al tientallen klanten hebben voor de koppeling getekend en bij de eerste partij is de koppeling reeds in gebruik genomen. De komende maanden zal de module breed uitgerold worden.

Diginota

De zogenaamde Diginota koppeling in ANVA maakt het voor kantoren mogelijk hun facturen af te leveren via het online bankpakket van de klant en is hiermee een alternatief voor de papieren nota. De koppeling biedt daarnaast ook de mogelijkheid om betaalverzoeken met geïntegreerde iDEAL betaalknop per email te versturen. Deze dienst is in de markt bekend onder de naam AcceptEmail en DigiAccept en is vooral geschikt voor een snelle incassering van vervallen nota’s en mislukte incasso-opdrachten.

Besparing

Roel van Dijk, directeur ANVA, is enthousiast over deze nieuwe ontwikkeling: “Het is voor ondernemers in de verzekeringsbranche steeds meer een noodzaak om zo efficiënt mogelijk te werken. ANVA ondersteunt hen daarbij met innovatieve producten en dienstverlening. De Diginota koppeling levert onze klanten aanzienlijk voordeel op. Ze kunnen hiermee besparen op papier en print- en verzendkosten, betalen minder bancaire kosten en de administratieve afhandeling is sneller en efficiënter. ”

Digitaal factureren & betalen neemt een grote vlucht

Ook Rieko Kester, directeur Bluem, constateert een snelle opmars van digitale en efficiënte output- en betaalmethoden. “We zijn op weg naar grootschalige adoptie van digitaal factureren & betalen en deze ontwikkeling zal het komend jaar, mede ook dankzij de op stapel staande publiekscampagne voor de digitale nota door onder andere banken en Bluem , een grote vlucht nemen.’

‘De koppeling tussen het ANVA pakket en Diginota is een kans voor iedere ondernemer in de verzekeringsbranche die de facturatie sneller, foutlozer en efficiënter wil maken’, aldus Van Dijk en Kester.

ANVA levert al meer dan 35 jaar softwareoplossingen voor de verzekeringsbranche, behoort tot de drie grootste aanbieders in de branche en is marktleider in het volmachtsegment. Voor meer informatie over ANVA zie www.anva.nl.

Bluem is al meer dan 10 jaar voorloper op gebied van digitaal factureren. De specialisatie is het digitaal distribueren en presenteren van facturen, salarisstroken en uitkeringsspecificaties in de bankomgeving en mailbox van eindklanten. Voor meer informatie over Bluem zie www.bluem.nl

Rate this post

Print Friendly