Breukelen, 8 juli 2011 – Xerox versterkt haar European Channels Group (ECG) team in Nederland met de aanstelling van Hans de Jong (48) als Country General Manager. In deze functie zal Hans zich richten op de verdere ontwikkeling van de indirecte verkoopstrategie in de verschillende marktsegmenten en het werven van nieuwe partners in Nederland. Hans heeft veel ervaring binnen de print- en publishingsector. Zo was hij onder andere werkzaam bij 3M, Compaq en HP. In zijn laatste functie was hij Managing Director van Neopost Nederland, aanbieder van hightech oplossingen voor postverwerking.

Hans de Jong: “In mijn rol binnen de ECG zie ik het als een uitdaging om samen met partners in Nederland het marktaandeel van Xerox te verhogen. In deze dynamische markt is Xerox een sterke speler met potentie om te groeien, met name in het MKB door middel van gerichte channelprogramma’s. Het merk Xerox en samen met partners de juiste dingen doen zijn voor mij de belangrijkste zaken geweest om te kiezen voor deze leuke functie.”

Martijn Brand, Algemeen Directeur Xerox Nederland: “De centrale Europese business unit ECG stelt Xerox in staat zich nog meer toe te leggen op het indirecte verkoopkanaal en zo de MKB-markt te bedienen met oplossingen die voor hen direct toepasbaar zijn. Wij zijn verheugd over de aanstelling van Hans. Met zijn gedegen ervaring binnen de printmarkt is hij een goede aanvulling op het team.”

Naast Hans is Rutger Diepeveen (35) als Channel Business Manager aan het ECG-team toegevoegd. Voorheen was hij Accountmanager bij ICTroom Company. Voor de levering van supplies voor desktop printing via het kanaal is Peter Visser (44) aangesteld als Xerox Supplies Accountmanager Benelux. In het verleden was hij werkzaam als Wholesale Accountmanager bij HP en Business Unit Manager Supplies bij Actebis Computers Nederland.

Rate this post

Print Friendly