‘s-Hertogenbosch, 5 juli 2011 – Océ, toonaangevend leverancier in oplossingen voor het digitaal beheren en afleveren van documenten, kondigde vandaag de lancering aan van de nieuwe Océ JetStream® 1400 en Océ JetStream 3000 full-color digitale inkjetsystemen, als uitbreiding van het uiterst succesvolle Océ JetStream productportfolio. Met deze twee nieuwe producten versterkt de Océ JetStream familie de leidende positie van Océ in het marktsegment voor digitale inkjet kleurenprinters en wordt een breed scala van printproviders geholpen om de overstap te maken van offset naar snel digitaal printen.

Uitbreiding van succesvol Océ JetStream productportfolio

Al sinds de introductie in 2008 is de Océ JetStream familie een doeltreffende keuze voor klanten die hun activiteiten willen uitbreiden naar volumes die eerder ongekend waren voor digitale kleurendruk. De beschikbaarheid van nog snellere systemen stelt klanten in staat om meer jobs te voltooien binnen strakkere productieschema’s, zodat ze over nog meer mogelijkheden beschikken om hun printvolumes uit te breiden.

De Océ JetStream 1400 is het snelle, compacte model in de productreeks en biedt dubbelzijdig printen over de volle breedte in één behuizing, met een printsnelheid van 100 meter ofwel 1350 A4 beelden per minuut. Het compacte ontwerp is de ideale oplossing voor printproviders met beperkte vloerruimte en biedt dubbelzijdig printen met two-up full-color in de kleinste voetafdruk.

De Océ JetStream 3000 is het nieuwe topmodel in de dubbelzijdige serie, met een printsnelheid van 200 meter ofwel 2700 A4 beelden per minuut. Alle Océ JetStream printers leveren 1200 dpi waargenomen beeldkwaliteit, gebaseerd op een resolutie van 600 x 600 dpi met een 2-bits multilevel optie, onafhankelijk van de productiesnelheid.

Gebaseerd op bewezen geavanceerde technologieën

“Met de nieuwe Océ JetStream 1400 en 3000 printsystemen breidt Océ zijn superieure continuous feed inkjetportfolio uit met hogere snelheden met een consistente kwaliteit. De nieuwe systemen vormen een perfecte aanvulling van het continuous feed portfolio van Océ en onderstrepen onze krachtige ondersteuning van het concept van de Océ JetStream familie. Met de verbeteringen die zijn aangebracht, zijn extra oplossingen ontwikkeld die perfect geschikt zijn voor de specifieke vereisten van tal van verschillende klanten en toepassingen”, aldus Sebastian Landesberger, Executive Vice President, Océ Production Printing.

Alle leden van de Océ JetStream familie, met inbegrip van de nieuwe, snelle JetStream 1400 en 3000 systemen, zijn gebaseerd op kerntechnologieën zoals de Océ DigiDot® inkjettechnologie en de Océ SRA MP controllerarchitectuur, die hun waarde allang hebben bewezen. De Océ JetStream 1400 en 3000 gebruiken drop-on-demand, piëzo-elektrische inkjetprintkoppen van de volgende generatie waarmee hogere snelheden met een consistente printkwaliteit worden bereikt. Gebruikers kunnen bovendien profiteren van de betrouwbaarheid, de printkwaliteit en het media-assortiment waar de Océ JetStream familie om bekend staat.

Océ Production Printing Summit

Tijdens de Océ Production Printing Summit worden geavanceerde printsystemen voor digitaal continuous feed printen geëtaleerd op 6000 m tentoonstellingsruimte. Onder het motto “De toekomst van digitaal printen” presenteert Océ toekomstgerichte oplossingen voor high-productivity dataprinten, samen met zijn partners in de pre- en post-processing branche en zijn partners in workflowintegratie. Océ zal de belangrijkste trends en groeitoepassingen op het gebied van razendsnelle dataprints presenteren, zoals transactie en TransPromo, premium direct mail, loyaliteitsoplossingen en beursdisplays, en printbeveiliging. Een van de belangrijkste gebeurtenissen tijdens het evenement zal de aankondiging en live demonstratie zijn van de nieuwe Océ JetStream 1400 and 3000 printsystemen. Een ander belangrijk element van de Océ Summit vormt, in samenwerking met manroland, de toepassingsgerelateerde combinatie van printbeheer, digitaal en offset printen en post-processing van prints.

Rate this post

Print Friendly