Gert Jan Morsink zal op 1 september 2011 afscheid nemen als CEO van Sandd. Op die datum draagt hij zijn taken over aan zijn opvolger de heer Haico Meijerink. Haico Meijerink is tot 1 september in dienst van Wolters Kluwer als Directeur Sales & Marketing Europe en heeft daarnaast zijn sporen verdiend als Managing Director van onder andere Cisco Systems. Haico is 46 jaar, getrouwd en heeft 3 kinderen en is woonachtig te Deventer.

Gert Jan Morsink  

(Bron foto’s: LinkedIn)

Sandd denkt met Haico de perfecte opvolger gevonden te hebben die goed past binnen de dynamische cultuur van de Sandd organisatie en die van de klantenkring op de postmarkt. Haico zal met ambitie en voortvarendheid Sandd naar weer een volgende groeifase brengen.

Gert-Jan Morsink zal tot uiterlijk 31 december 2011verbonden blijven aan Sandd als adviseur Directie en RvC.

“Gert-Jan Morsink;Het was de afgelopen drie en half jaar een fantastische ervaring om te mogen werken met een zeer ambitieuze en bevlogen organisatie. Ook waren het bijzonder hectische jaren met een grote complexiteit, mede door de concurrentie met twee grote postconglomeraten, de liberalisering, discussies met politiek en vakbonden om te komen tot een aanvaardbare CAO, aandeelhouderswisselingen, groei –en herfinanciering, organisatie ombouw en vooral ook groei te bewerkstelligen in nieuwe marktsegmenten. Als slotstuk natuurlijk de overname en integratie van SelektMail. Een proces wat in slechts 3 maanden voltooid was. In de periode 2008 tot 2011 een groei in volume van 380 miljoen stuks naar bijna 650 miljoen stuks. Sandd staat en zal verder groeien. Een mooi moment om afscheid te nemen en plaats te maken voor een nieuwe CEO. Ik wens mijn opvolger veel succes toe met deze mooie organisatie met fantastische medewerkers en dito klanten”.

Sandd

Sandd verwerkt jaarlijks rond de 650 miljoen poststukken. Bij Sandd werken 15.000 mensen. Het hoofdkantoor staat in Apeldoorn en daarnaast zijn er nog 50 vestigingen verspreid over Nederland met een 100% landelijke dekking.

Rate this post

Print Friendly