Breukelen, 30 juni 2011 – Total Mail Service (TMS) in Almere investeerde in mei in een Xerox Colour 1000 Pers en twee Xerox 4127 zwart-wit copier/printers. Na een maand is al een verdubbeling zichtbaar in het aantal kleurenprints.

TMS Directeur Astrid Coster: “We maakten de laatste jaren een gestage groei door, maar sinds de vervanging van onze kleurenprinter door dit paradepaardje boren we nieuwe markten aan. De mogelijkheden voor offsetmigratie en het kunnen voldoen aan de vraag naar kortere doorlooptijden dragen daar concreet aan bij. Ook de vijfde, transparante toner biedt nieuwe, creatieve mogelijkheden voor ons.”

Bij TMS staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Ze maken bijvoorbeeld gebruik van milieuvriendelijke folies en gerecyclede opvulmaterialen. Ook de EA eco-toner van deze nieuwe printer is voor TMS een pre.

“We zijn al langer klant van Xerox en beschikken over drie Nuvera’s voor het zwart-wit werk en een Xerox 700. We hebben nu opnieuw voor Xerox gekozen”, vertelt Coster. “Niet alleen vanwege de kwaliteit van de afdruk die de machines leveren, maar zeker ook vanwege hun betrouwbaarheid als dienstverlener.”

TMS is een full service provider en heeft onder andere opleiders, accountants en uitgeverijen in haar klantenkring, waarvoor ze naast repro- ook postkameractiviteiten verricht alsmede opslagcapaciteit (3500 palletplaatsen) biedt.

Bekijk de video waarin Astrid Coster van TMS haar investeringen verder toelicht.

Rate this post

Print Friendly