Capelle a/d IJssel, 30 juni 2011 – ICT-dienstverlener Avantage en Veenman specialist in document management oplossingen, gaan intensief samenwerken.

In markten als Onderwijs, Zakelijke dienstverlening en Zorg, die beiden bedienen, bestaat grote behoefte aan geïntegreerde totaaloplossingen om informatie- en documentstromen efficiënt te beheren. Door de samenwerking kan praktisch elke organisatie optimaal worden ontzorgd. Klanten zijn door de Avantage Servicedesk via monitoring continue verzekerd van een ongestoorde werking van hun ICT-systeem. De hoofdkantoren van beide organisaties staan bijna naast elkaar op het Bedrijvenpark Rivium te Capelle aan den IJssel.

Avantage, gevestigd in Capelle aan den IJssel, verzorgt ICT-diensten op het gebied van consultancy, projectmanagement, installatie, implementatie, migratie en remote- en on-site beheer. De oplossingen die Avantage realiseert zijn in te delen in de ICT-focusgebieden: Desktop Management, Data Management, Managed Services, Online Diensten en Virtualisatie.

Veenman, gevestigd in Capelle aan den IJssel, is adviseur en leverancier op het gebied van afdruksystemen, document management, digitale oplossingen en proces- optimalisatie. De oplossingen van Veenman zijn gebaseerd op hoogwaardige kennis van de markt, degelijke analyses en een merk-onafhankelijk advies.

Over Avantage

Avantage heeft in haar 21-jarig bestaan een uitstekende naam en positie verworven in de ICT-markt. Avantage is met haar circa 70 medewerkers een kwalitatief hoogwaardige dienstverlener op het gebied van netwerkinfrastructuur. Zowel projectmatig als op het gebied van beheer. De medewerkers van Avantage hebben een hoog kennisniveau en zijn allen gecertificeerd op verschillende gebieden. Het bedrijf beschikt bij haar partners, waaronder Microsoft, Novell, Citrix, Quest, VMWare, HP en i365, over hoge partner statussen. Voor meer informatie: www.avantage.nl

Over Veenman

Veenman is al 91 jaar een onafhankelijk leverancier van afdruksystemen en documentmanagement oplossingen, zoals inkoop factuurmanagement, digitaal archiveren en printerparkbeheer. Oplossingen die zorgen voor efficiënt documentenbeheer. Het hoofdkantoor van Veenman staat in Capelle aan den IJssel. Daarnaast zijn er vestigingen in Amsterdam, Best, Utrecht en Zwolle. Veenman telt circa 300 medewerkers en beschikt bij haar partners, waaronder HP, over de hoogste partnerstatus. De onderneming maakt deel uit van Xerox Corporation. Voor meer informatie: www.veenman.nl

Rate this post

Print Friendly