Trip Advocaten & Notarissen is het grootste advocaten- en notarissenkantoor van Noord-Nederland, met circa tachtig juristen en bedrijfsadviseurs. Zij werken verspreid over vier vestigingen in Assen, Drachten, Groningen en Leeuwarden. De advocaten en notarissen leveren uitgekiende, specialistische dienstverlening en hebben een pragmatische, zakelijke aanpak van problemen.

Trip Advocaten & Notarissen koos deze aanpak ook voor het optimaliseren van zijn documentstromen. De organisatie zocht naar een oplossing voor de toenemende digitalisering van de informatiestromen. Zo wordt scannen naar het documentbeheersysteem steeds belangrijker. De 33 multifunctionals van Konica Minolta voorzien in de gewenste scanfunctionaliteit. Voor het afdrukken is gekozen voor het principe van ‘follow me printing’ met SafeQ, waardoor een gebruiker zijn afdrukken naar een printerpool stuurt en daarna op iedere willekeurige multifunctional kan afdrukken. Deze oplossing zorgt er ook voor dat documenten nooit meer ergens onbewaakt bij een printer blijven liggen. Met SafeQ moet een gebruiker zich eerst identificeren, alvorens de afdruktaak wordt uitgevoerd. Tevens koos Trip Advocaten & Notarissen voor OPS Secure, waarmee alle harde schijven van de multifunctionals aan het einde van de looptijd worden vernietigd. Zo komt gevoelige informatie niet op straat te liggen.

De heer Veldthuis, manager Finance & ICT bij Trip Advocaten & Notarissen, noemt de samenwerking met Konica Minolta zeer professioneel: “Konica Minolta redeneert vanuit bedrijfsprocessen in plaats vanuit producten. Ze denken mee over onze workflow en hoe wij deze kunnen optimaliseren. Verder merk je dat ze ervaring hebben in de advocatuur.” Mike Hondelink, National Manager Regional Sales bij Konica Minolta, beaamt dit: “Het was heel prettig samenwerken met Trip Advocaten. Doordat zij ons de gelegenheid gaven om hun bedrijfsprocessen te analyseren, konden wij ons advies afstemmen op hun wensen en behoeften.”

Voor meer informatie over de dienstverlening van Trip Advocaten & Notarissen, kijk op www.triplaw.nl

Rate this post

Print Friendly