Konica Minolta, leverancier van documentoplossingen, introduceert de nieuwe Unity Document Suite. Dit is een complete desktopoplossing voor documentbeheer, die speciaal is ontworpen voor gebruik in combinatie met de multifunctionele printers (MFP’s) van het type Konica Minolta bizhub. De software is bedoeld voor kantooromgevingen waarin grote aantallen documenten worden gedigitaliseerd. De applicatie biedt opties voor geïntegreerd documentbeheer, die rechtstreeks vanaf het display van elke MFP toegankelijk zijn.

Ruud van Soest, Marketing Manager bij Konica Minolta Business Solutions Nederland, zegt: “Onze nieuwe applicatie beschikt over alle functies die voor efficiënt documentbeheer onontbeerlijk zijn. Scannen, ordenen, zoeken en archiveren – het kan met de applicatie vanaf elke desktopcomputer. Daarnaast biedt de Scan-to-Unity-connector volledige integratie met onze multifunctionele printers én rechtstreekse toegang vanaf het touchscreen.”

Via de Unity Document Suite kunnen gebruikers PDF-bestanden maken en converteren en gebruikmaken van de bewerkings- en conversiefuncties die op hun desktopcomputers beschikbaar zijn. Bovendien kunnen met de software invulbare PDF-formulieren en PDF-portfolio’s worden gemaakt. Met behulp van slepen en neerzetten kunnen daarnaast documenten van elk type worden samengevoegd tot één nieuw bestand. Via Optical Character Recognition (OCR) zet Unity papieren documenten en PDF-bestanden om in elektronische documenten die kunnen worden doorzocht en bewerkt, maar toch hun originele opmaak behouden. Tijdens het conversieproces zorgen branchespecifieke woordenboeken (bijvoorbeeld op juridisch, medisch of financieel terrein) voor optimale nauwkeurigheid.

Met de Unity Document Suite kunnen ten slotte ook geautomatiseerde en gepersonaliseerde conversie- en scanworkflows worden ingesteld. Dankzij de Scan-to-Unity-connector of de Scan-to-SMB-functionaliteit hebben gebruikers rechtstreeks vanaf het touchscreen van elke bizhub MFP toegang tot deze workflows.

Van Soest vervolgt: “De meeste zakelijke gebruikers van MFP’s zijn tegenwoordig sterk gericht op het stroomlijnen van hun documentgebaseerde processen. Hiermee willen zij de productiviteit verhogen, de efficiëntie verbeteren en de kosten verlagen. De Unity Document Suite vormt de ideale oplossing om deze doelen te bereiken.”

Rate this post

Print Friendly