6 april 2011 – Gent, België – Enfocus kondigt Switch 10 aan, de nieuwste versie van zijn suite van workflowsoftwareoplossingen die repetitieve taken automatiseren zodat publishing professionals meer tijd hebben om creatief te zijn en toegevoegde waarde te realiseren voor hun bedrijf. 

Nieuwe en verbeterde functies in Switch 10 zullen uitgevers en drukkers niet alleen een krachtigere automatisering en diepgaandere databeveiliging bieden, maar hen ook in staat stellen een hoger rendement te halen uit bestaande informatiebronnen en tools van derden. De Switch automatiseringssoftware is verkrijgbaar in drie uitvoeringen, die telkens afgestemd zijn op specifieke gebruikersbehoeften: LightSwitch voor kleinere uitgevers, drukkers of reclamebureaus, FullSwitch voor grotere klanten die een betere integratie willen met applicaties van derden, en PowerSwitch voor complexere grafische omgevingen.

“Voor wie veel belang hecht aan continuïteit, voorspelbaarheid en veiligheid, is Switch de ideale oplossing in de kern van zijn of haar bedrijf. Deze drie trefwoorden vatten goed samen wat we wilden bereiken met Switch 10”, zegt Elli Cloots, Director Product Management bij Enfocus. “Maar dat is uiteraard nog lang niet alles. Gebruikers zullen ook kostbare tijd en geld besparen via de naadloze integratie van Switch 10 met bedrijfssoftware en databases van derden.”

Blikvangers in Enfocus Switch 10

Switch 10 stelt gebruikers in staat met vertrouwen te automatiseren via:

• Workload visualizer: deze tool houdt continu bij of netwerkbelastingen, bestandsvolumes en andere bedrijfskritische prestatieparameters binnen aanvaardbare grenzen blijven. Via een eenvoudige indicator waarschuwt de tool voor elk risico op overbelasting van het systeem. Switch biedt ook geavanceerdere monitoring tools om de oorzaak van een waarschuwing te achterhalen.

• Geoptimaliseerde verwerking: via een verbeterde processing engine kan Switch 10 een groot aantal processen tegelijkertijd, maar toch los van elkaar verwerken. Doet er zich een probleem voor met een bepaald proces, dan heeft dit bijgevolg geen effect op de andere processen.

Gebruikers profiteren van verbeterde databeveiliging via:

• Secure File Transfer Protocol (SFTP): dit protocol is geïntegreerd in Switch 10 om ervoor te zorgen dat bestanden veilig worden verzonden en ontvangen via het internet.

• SwitchProxy module: deze module garandeert bedrijfscontinuïteit. Via een proxy server kunnen klanten altijd bestanden aanleveren op de server van een uitgever, zelfs tijdens onderhouds- of updatewerkzaamheden aan de server. Deze afzonderlijke module is alleen beschikbaar voor FullSwitch en PowerSwitch gebruikers (optioneel).

Gebruikers halen meer rendement uit bestaande informatiebronnen en tools:

• Database Connector Module: Switch kan automatisch gebruikmaken van relevante informatie uit andere bedrijfssoftware, zoals MIS- en ERP-systemen. In Switch 10 is integratie meer dan ooit kinderspel via deze specifieke module (optioneel). Deze module is alleen beschikbaar voor PowerSwitch gebruikers en wordt gelijktijdig met update 1 van Switch 10 uitgebracht.

• Configurators van derden eenvoudiger te beheren: Switch gebruikers kunnen een plug-in updaten zodra een nieuwe versie wordt geplaatst op de Crossroads website. Deze mogelijkheid is alleen beschikbaar voor FullSwitch en PowerSwitch gebruikers.

Betere klantenservice dankzij SwitchClient

Andere verbeteringen in Switch 10 (alleen in FullSwitch en PowerSwitch) zijn geoptimaliseerde mogelijkheden om jobs te filteren, te sorteren en te vergrendelen via een nieuwe grafische gebruikersinterface in de op samenwerking gerichte SwitchClient desktop tool, die het leven van operators een stuk gemakkelijker maakt. Klanten halen dan weer voordeel uit de eenvoudige en aangepaste interface wanneer ze bestanden aanleveren. Dit is dankzij de ondersteuning voor interactie van metadatavelden.

Rate this post

Print Friendly