Bunnik, 16 juni 2011 – Document Dialog maakt bekend dat Ton van Raaij (63), na ruim 16 jaar actief geweest te zijn voor de organisatie, Document Dialog 1 juli verlaat en met pensioen gaat.

In de eerste jaren heeft Ton zich voornamelijk beziggehouden met de opstart en uitbouw van de verkoopactiviteiten in België in combinatie met accountmanagement van een aantal grote accounts in Nederland. Met het opgebouwde klantenbestand in België is een belangrijke basis gelegd voor de verdere uitbouw van activiteiten zoals nu met Document Dialog in België wordt gerealiseerd.

In de periode daarna heeft Ton als algemeen directeur een belangrijke faciliterende rol vervuld bij het proces om Document Dialog te transformeren van Valua Added Reseller naar Solution Provider. De laatste jaren is Ton wederom actief geweest als Account Manager van de grote CCM-klanten in Nederland.

Vanaf 1 juli neemt Dennis Koorn, Country Manager Nederland, alle accountmanagement-verantwoordelijkheden over van Ton. Dennis Koorn: ”Ton van Raaij heeft veel voor onze organisatie, medewerkers en klanten betekend en oplossingen rondom Customer Communication Management in de Benelux op de kaart gezet. Zijn bijdrage aan de groei van Document Dialog is groot. Wij wensen hem alle succes toe in de komende jaren.”

Rate this post

Print Friendly