Boston (V.S.), 13 juni 2011 – Iron Mountain Inc., ´s werelds grootste informatiemanager (nyse: irm), maakt bekend dat het bestuur tijdens de reguliere vergadering van 10 juni 2011 het kwartaaldividend heeft bepaald op $0,25 per aandeel, oftewel $1,00 op jaarbasis. Dit is een toename van 33 procent ten opzichte van het vorige kwartaal. Het dividend wordt op 15 juli 2011 uitgekeerd aan aandeelhouders die op 24 juni 2011 zijn geregistreerd.

“Deze beslissing van ons bestuur volgt op de aankondiging van ons aandelen-inkoopprogramma ter waarde van $250 miljoen in de maand mei. Het is een volgende stap in ons voornemen om $2,2 miljard aan kapitaal terug te laten vloeien naar de aandeelhouders. Dit gebeurt in de periode tot en met 2013, waarvan $1,2 miljard per mei 2012”, aldus Richard Reese, Iron Mountain´s voorzitter en ceo.

“Het kwartaaldividend is de hoeksteen van ons programma om aandeelhouders uit te betalen en we zijn voornemens het dividend te verhogen naarmate onze inkomsten stijgen en de kasstroom groeit. De aankondiging van vandaag bewijst dat het bestuur erop vertrouwt ons bedrijf winstgevend te kunnen laten groeien en tegelijkertijd significante hoeveelheden kapitaal terug te kunnen geven aan onze aandeelhouders.”

De aankondiging en betaling van de toekomstige kwartaaldividenden is ter beslissing aan het bestuur en is gebaseerd op hun vaststelling dat dit in het belang is van de aandeelhouders in Iron Mountain.

Rate this post

Print Friendly