Amstelveen, 1 juni 2011- Printec – specialist op het gebied van copying, printing en imaging – breidt per direct haar portfolio uit met de Canon hoogvolume imagePRESS systemen. Hiermee groeit Printec door van Professional Print Partner naar Advanced Production Print Partner van Canon. Printec is al vier jaar Reseller Partner van Canon voor grootformaat, grafische en officeprinters. Met de toevoeging van de Canon imagePRESS systemen aan het portfolio, biedt Printec een breder aanbod en worden klanten op de creatieve markt nog beter bediend.

De Canon hoogvolume imagePRESS systemen zijn uitermate geschikt voor creatieve bureaus – zoals reclamebureaus – en innoverende bedrijven die zich richten op online media en crossmedia . Printec versterkt met deze uitbreiding van het portfolio haar verkoopkanaal in de creatieve markt. 

Robin van Stroe, Director Partner & Distribution Channel van Canon: “Wij hebben al jaren een uitstekend partnership met Printec en zijn zeer verheugd dat Printec ‘Advanced Production Print Partner’ is geworden. Deze certificatie betekent dat Printec zich nog beter kan onderscheiden in de gespecialiseerde markt waarin zij actief is. Ons Partner Programma is erop gericht onze partners optimaal te ondersteunen en hun business te laten groeien. De productportfolio uitbreiding van Printec is hier een mooi voorbeeld van.”

Overstappen op digitaal printen

Met de inzet van hoogvolume printers speelt Printec in op de printbehoeften van de creatieve markt, waarbij snelheid, kwaliteit en flexibiliteit voorop staan. Printec heeft als doel haar klanten het best mogelijke advies te geven en hen te helpen met het integreren van systemen in hun zakelijke omgeving. Met de introductie van de imagePRESS lijn kunnen nieuwe en bestaande klanten van Printec nu ook kennis maken met hoogvolume productiesystemen van Canon.

Bart van Berkel, medeoprichter van Printec: “Bij veel groeiende Canon-klanten liepen we tegen het plafond van ons portfolio. Als Advanced Professional Print Partner van Canon zijn we in staat beter in te spelen op de wensen van onze klanten. Bij Printec werken we met het zogeheten ‘Grafisch Groeiplan’, een flexibele huurformule voor bedrijven die met digitaal printen willen starten of juist willen uitbreiden. Het Grafisch Groeiplan maakt het mogelijk om laagdrempelig in te stappen met ‘second-life apparatuur’ of nieuwe machines. Dit alles zonder de vaak langdurige contractuele verplichtingen van één merk of type machine. Bijkomend voordeel zijn de omzet verhogende oplossingen zoals het eenvoudig bijplaatsen van afwerkapparatuur of een webshop, en uitbreiden of omruilen van het machinepark. Flexibiliteit staat bij het Grafisch Groeiplan centraal, zodat grafisch ondernemers kunnen meegroeien met de behoeften van de markt. Met de toevoeging van de Canon imagePRESS systemen kunnen bedrijven die willen overstappen op digitaal printen, nu ook binnen ons Grafisch Groeiplan kennismaken met hoogvolume productiesystemen.”

Rate this post

Print Friendly