Breukelen, 1 juni 2011 – Xerox is net als voorgaande jaren partner van het KLM Open, het grootste golftoernooi op Nederlandse bodem. Xerox sponsort door inzet van haar technologie, software en oplossingen, waardoor de organisatoren in staat zijn full swing een evenement van deze omvang neer te zetten. Zowel het dames- als het herentoernooi is onderdeel van de overeenkomst.

“We zetten tijdens dit evenement voor het eerst de Xerox mobile print oplossing in, waarmee journalisten, de European Tour organisatie en de bezoekers van het KLM Open 2011 eenvoudig printen vanaf hun smartphone”, aldus Martijn Brand, algemeen directeur van Xerox Nederland. “Het Deloitte Ladies Open en het KLM Open zijn een fantastisch podium om onze mogelijkheden te demonstreren, ons merk te presenteren en onze relaties te ontvangen in een sportieve omgeving. Bovendien sluiten de CO2-doelstellingen van beide toernooien goed aan bij onze eigen milieudoelstellingen, waarbij wij klanten helpen hun impact op het milieu te verminderen.”

Het Deloitte Ladies Open vindt komend weekend plaats op Golfclub Broekpolder in Vlaardingen en het KLM Open is 8 tot en met 11 september 2011 op de Hilversumsche Golfclub.

Elsemieke Havenga, toernooidirecteur Deloitte Ladies Open: “We zijn erg blij met Xerox als trouwe partner van het toernooi. De ontwikkelingen die Xerox doorvoert in de technologie van haar producten dragen sterk bij de verbetering en verdere ontwikkeling van het toernooi.”

Rate this post

Print Friendly