‘s-Hertogenbosch, 30 mei 2011 – Océ, toonaangevend leverancier in de markt voor display graphics, kondigt de Océ ColorWave 600 Poster Printer aan. Dit systeem geldt als snelste in zijn klasse en produceert robuuste prints die onmiddellijk droog zijn, met snelheden tot 106 vierkante meter per uur. Prints zijn op maat gesneden, klaar voor onmiddellijk gebruik en worden gekenmerkt door de uitstekende Océ CrystalPoint kwaliteit. Geproduceerd met schone, groene technologie. Grafische bureaus, offsetdrukkers en winkeliers kunnen met dit systeem hun capaciteit vergroten en de productiekosten terugdringen voor POP-posters en materiaal voor evenementen met korte doorlooptijden.

Dale Mortimer, Director of Marketing, Océ Display Graphics Systems: “POP-campagnes krijgen razendsnel hun beslag. Ze moeten op veel kortere termijn worden uitgevoerd en worden afgestemd op individuele klanten en regio’s. Printproviders moeten kleinere oplagen produceren en opdrachten sneller verwerken. We hebben de Océ ColorWave 600 Poster Printer ontwikkeld om tegemoet te komen aan de behoefte van printproviders en winkeliers aan een snellere POP-printer met lage bedrijfskosten.”

Snellere doorlooptijden voor POP-posters

Dankzij de productiesnelheden van de Océ ColorWave® 600 Poster Printer kunnen printproviders voldoen aan de strakke deadlines van hun klanten, met behoud van een consistent hoge uitvoerkwaliteit. Het systeem heeft een capaciteit van 106 vierkante meter per uur. Daardoor kan een bedrijf liefst 1700 posters van A1-formaat in één run van acht uur produceren. Bovendien kan een printprovider met dit systeem in één werkdag een volledige winkelcampagne printen en afleveren, met inbegrip van banners, posters en folders. Winkeliers kunnen hiermee een campagnemateriaal intern printen, zodat ze snel kunnen reageren op acties van de concurrentie.

Posterprinter produceert uitvoer klaar voor gebruik

Met de Océ ColorWave 600 Poster Printer hoeven printproviders niet meer te wachten totdat prints droog zijn. Het systeem werkt met de gepatenteerde Océ CrystalPoint® imagingtechnologie voor het produceren van waterbestendige, op maat gesneden prints die onmiddellijk droog zijn en meteen kunnen worden toegepast. In de printer kunnen zes rollen media van 29,7 tot 106,7 cm (11 tot 42 inch) breed worden geladen zodat het systeem altijd klaar is voor materiaal van verschillende breedten en er geen media hoeven te worden verwisseld tussen de ene en de volgende job. Omdat media met verschillende breedten kunnen worden toegepast, hoeven jobs van standaardformaat niet handmatig te worden bijgesneden.

POP-printer voor lagere arbeids- en materiaalkosten

Door de productie van POP-posters over te zetten naar de Océ ColorWave 600 Poster Printer worden arbeids- en materiaalkosten aanzienlijk verlaagd. Operators kunnen worden ingezet voor andere taken omdat het systeem zonder toezicht op volledige productiesnelheid kan draaien en er geen snijwerk achteraf hoeft te worden uitgevoerd. Bovendien zorgt de Océ ColorWave 600 Poster Printer voor lagere materiaalkosten. Het resultaat bestaat uit prints van hoge kwaliteit op tal van prijsvriendelijke, niet-gecoate papiersoorten en speciale media.

Hoogwaardige, schone technologie

De Océ ColorWave 600 Poster Printer is gebaseerd op dezelfde technologie als de Océ ColorWave 600 breedformaat printer voor technische documenten. De Océ ColorWave 600 Poster Printer, die speciaal is toegerust voor de markt van display graphics, maakt gebruik van Océ TonerPearls® vaste toner en Océ CrystalPoint imagingtechnologie om de allerbeste resultaten te realiseren. Met de unieke Océ CrystalPoint technologie produceert u prints van een consistent hoge kwaliteit.

Omdat Océ TonerPearls toner geen fijnstof, geuren of andere uitstoot genereert, kan de printer overal worden geïnstalleerd, dus ook in een kantooromgeving. De prints van de Océ ColorWave 600 Poster Printer kunnen in winkels worden gebruikt omdat ze geen emissies of dampen produceren. Door het ergonomisch ontwerp is het systeem bijzonder gemakkelijk te bedienen. Een operator kan vanuit een en dezelfde positie bijna alle functionele gebieden van de printer bereiken, waaronder het bedieningspaneel met touchscreen, de medialaden aan de voorzijde, Océ TonerPearl cartridges en de opvanglade aan de bovenzijde.

Innovatieve promotiecampagne

Het concept van instant poster printen wordt geïllustreerd aan de hand van een innovatieve promotiecampagne. Hierin volgen we de reis van twee jonge ondernemers die onze manier van creëren aan de kaak stellen. Volg hun ervaringen bij het verkennen van de wereld van instant poster printen op: http://www.instantposterpower.com


Rate this post

Print Friendly