Rijnstate Ziekenhuis in Arnhem gaat MenuScan van DDinformatica inzetten voor de elektronische verwerking van menukaarten. Het ziekenhuis gebruikt deze software al enkele jaren naar tevredenheid op de locatie in Zevenaar. De twee locaties vallen nu onder een bedrijfslicentie en kunnen hiermee voor 600 cliënten menukaarten scannen.

Dagelijks maken de cliënten hun maaltijdkeuzes bekend door een zogenaamde menukaart in te vullen. Een goede en betrouwbare verwerking van deze keuzes is een abso­lute voorwaarde om aan de wensen van de cliënten te voldoen. De handmatige invoer van deze keuzes is een tijdrovend en arbeids­intensief proces dat de nodige nauwkeurig­heid vereist. Met MenuScan behoort deze handmatige invoer definitief tot het ver­leden. De formulieren worden gescand en automatisch herkend. Door de standaard interface tussen MenuScan en CuliCart Hospitality, het door Rijnstate gebruikte keukensysteem, worden de gewenste maaltijden automatisch in het systeem doorgevoerd.

Over DDinformatica

DDinformatica – softwareleverancier uit Hoofddorp – biedt oplossingen voor het elimineren van papier en het optimaliseren van documentstromen. Sinds het ontstaan in 1993 richt DDinformatica zich op de ontwikkeling van effectieve software voor de automatisering en beheersing van uiteenlopende documentstromen met als doel om meer werk te verrichten met minder papier en minder arbeid.

Over Rijnstate Ziekenhuis

Rijnstate biedt hoogwaardige ziekenhuiszorg in de regio Arnhem en de Liemers. Dat doen wij vanaf vijf verschillende locaties: Arnhem, Zevenaar, Velp, Arnhem-Zuid en Dieren. Rijnstate levert binnen een verzorgingsgebied van 460.000 inwoners basiszorg en topklinische zorg. Topklinische zorg wil zeggen hooggespecialiseerde medische zorg in een opleidingsziekenhuis.

Rate this post

Print Friendly