30.05.2011 — Mijdrecht. Egemin Automation heeft gekozen voor MagSoft als leverancier van de oplossing voor het verwerken van inkomende facturen. De oplossing is gebaseerd op de ORION Xerver software van MagSoft. Deze software vormt het hart van de oplossing voor het verwerken van bestelaanvragen tot en met het betaalbaar stellen van de facturen. De oplossing wordt gerealiseerd in combinatie met de nieuwe Microsoft Dynamics AX ERP software die Egemin Automation in gebruik neemt.

Over Egemin Automation

Egemin Automation levert geavanceerde automatiseringsoplossingen die een meerwaarde geven aan de logistieke en productieprocessen van industriële bedrijven. Onze oplossingen zijn voornamelijk gebaseerd op eigen en bestaande producten en technologieën. Wij bieden doordachte oplossingen op maat waarmee onze klanten de concurrentie steeds een stap voor blijven. Om dit te realiseren streven we naar vroege betrokkenheid bij het project. Zo willen we helpen meebouwen aan uw strategische doelstellingen.

Over MagSoft

MagSoft is specialist voor Document Processing. Ons doel is het leveren van effectieve, krachtige en schaalbare systemen voor het scannen, verwerken, routeren en beheren van documenten. Onze specialisten hebben meer dan 10 jaar ervaring in vele tientallen projecten.

Rate this post

Print Friendly