ISProjects sponsort John Schouten bij zijn deelname aan Alpe d’HuZes wielerevenement op 9 juni 2011.

Helaas kent iedereen in zijn omgeving wel iemand die getroffen is door kanker. Ook in de directe omgeving van ISProjects komen wij daarmee in aanraking. Een van onze relaties, John Schouten, AO/IC coördinator bij B&C Raamdecoratie, vertelde ons over zijn deelname aan de Alpe d’HuZes tour. Wij hebben daarop besloten onze betrokkenheid te laten blijken door hem te sponsoren.

Alpe d’HuZes en haar Missie
Alpe d’HuZes zet zich ervoor in dat de strijd tegen kanker uiteindelijk wordt gewonnen. Dat kanker niet meer als dodelijke ziekte, maar als een chronische ziekte kan worden gezien.

Alpe d’HuZes en haar Anti-strijkstokbeleid
Alpe d’HuZes hanteert een strikt anti-strijkstokbeleid. Alleen daardoor kunnen zij garanderen dat 100% van het ingezamelde geld ook daadwerkelijk ten goede komt aan het onderzoek naar de bestrijding en preventie van kanker.

Alpe d’HuZes en haar Onderzoeksfonds
Onderzoek naar kanker en implementatie van de resultaten is het hoogste doel van de stichting Alpe d’HuZes. Al het geld gaat daarom naar het eigen onderzoeksfonds van Alpe d’HuZes.

Alpe d’HuZes en haar KANJERS
Alpe d’HuZes kent ook een zogenaamd “Kanjer-register”. Je hebt recht op vermelding in dit register als je minimaal 6 maal op 1 dag met de fiets de Alpe d’Huez weet te beklimmen en deze sportieve prestatie weet te combineren met aantoonbare sponsorwerving voor KWF Kankerbestrijding.

Voor sponsoring, vragen en algemene informatie over Alpe d’HuZes kijk op: opgevenisgeenoptie.nl of mail naar info@alpe-dhuzes.nl

Rate this post

Print Friendly