Amersfoort, 26 mei 2011 — Zebra Technologies Corporation (Nasdaq: ZBRA), maakt bekend dat de ZXP Series 3™ Kaartprinter onmiddellijk op de EMEA-markt beschikbaar zal komen.

Onderwijsinstellingen, winkels en financiële instellingen kunnen zich alvast verheugen op de goede prestaties en betaalbare prijs van de ZXP Series 3. Dankzij de extra beveiligings- en coderingsopties is de ZXP Series 3 niet alleen geschikt voor het printen van identiteitskaarten, cadeaukaarten, klantenkaarten of lidmaatschapskaarten, maar ook voor de beveiligde uitgifte van betaalkaarten en pinpassen.

“We hebben gezien dat het gebruik van kaarten de afgelopen paar jaar is toegenomen – van contactloos tot smartcardtechnologie, en dat in diverse sectoren”, aldus Norbert Terlouw, Zebra Country Manager van Zebra Technologies Benelux.

“De ZXP Series 3 Kaartprinter is het nieuwste apparaat in Zebra’s brede assortiment van kant-en-klare printoplossingen met geavanceerde functies die topprestaties tegen een betaalbare prijs leveren.”

De ZXP Series 3 is uniek op de kaartprintersmarkt. Dankzij de eenvoudig te gebruiken functies als het Load-N-Go™ lint en een lcd-scherm met aanwijzingen heb je niet veel oefening nodig en wordt de productieve tijd geoptimaliseerd. De ZXP Release 3 ZRaster host-based beeldverwerkingstechnologie profiteert van de grotere verwerkingskracht van de hedendaagse pc’s en biedt een sterk verbeterde beeld- en printkwaliteit en hogere printsnelheden. Op deze manier kunnen zonder vertraging of extra kosten verfijndere afbeeldingen worden geprint.

Bovendien is de verbeterde chemische formule van de nieuwe high-performance linten van Zebra speciaal ontwikkeld voor snel en hoogkwalitatief printen van afbeeldingen. Zebra is de eerste die deze linten op de markt brengt. De linten staan garant voor een efficiëntere kleurenoverdracht en grotere duurzaamheid. Deze beide innovaties resulteren in een betere beeldkwaliteit en snellere verwerkingstijden, zonder extra kosten en zonder af te doen aan de betrouwbaarheid van het printproces.

Zebra heeft eveneens het ZMotif™ CardStudio™ softwarepakket voor het ontwerpen en de uitgifte van kaarten en passen geïntroduceerd. Het is Zebra’s nieuwste softwareapplicatie voor het ontwerpen, coderen en printen van kaarten voor uiteenlopende markten, waaronder identiteitskaarten, toegangscontrolekaarten, cadeaukaarten, klantenkaarten, clubpassen, schoolpassen, bibliotheekkaarten en bezoekersbadges.

De software is geoptimaliseerd voor alle kaartprinters van Zebra inclusief alle nieuwste en eerdere direct-to-card- en retransfer-printers, en bevat veel nieuwe functies en mogelijkheden voor klanten die zelf kaarten willen ontwerpen en printen. Nieuwe opties en functies zoals de nieuwe Software Only License Manager en Direct-to-Print (D2P)-printtechnologie zijn een bewijs van Zebra’s inzet voor levering van innovatieve productiviteitssoftware voor identiteitskaarten in een breed scala van sectoren en hardware-/softwareoplossingen.

“Geavanceerde beveiligingsmaatregelen zullen blijven resulteren in nieuwe applicaties die een oplossing bieden voor zwakke plekken van bedrijven. Die zwakke plekken maken hen gevoelig voor identiteitsdiefstal en kunnen tot gevolg hebben dat onbevoegden zich toegang tot bedrijfsgebouwen verschaffen”, zegt Norbert Terlouw. “Zebra blijft ondernemingen uiteenlopende kaartoplossingen bieden waarmee zowel de veiligheid als de productiviteit worden vergroot.”

Zebra-verkooppunten kunnen fantastische kortlopende acties voor de ZXP Series 3 tegemoet zien om de lancering van dit product te ondersteunen.Voor meer informatie over Zebra’s EXP Series 3 klikt u hier: www.zebra.com/zxpseries3

Rate this post

Print Friendly