AMSTELVEEN, 26 mei 2011 – De European Digital Press Association (EDP) heeft de Canon imagePROGRAF iPF8300 vandaag op FESPA Digital Europe in Hamburg uitgeroepen tot ‘Best Photographic Printer of the Year 2011’. De EDP bestaat uit uitgeverijen van toonaangevende tijdschriften over digitaal printen en vertegenwoordigt een lezerspubliek van meer dan één miljoen grafici in 18 landen. De EDP roemde met name de 12-kleuren inktsysteem en het verbeterde kleurenspectrum van de iPF8300. Bovendien benadrukte zij als extra winstpunt dat de printer “kan worden gebruikt als all-round commerciële printer die de gebruiker meer mogelijkheden geeft.”

“Wij zijn er erg trots op dat de imagePROGRAF iPF8300 deze prestigieuze prijs heeft gewonnen. De printer heeft vanaf de introductie een groeiende populariteit laten zien, zowel in de markt voor fotoprints en drukproeven als in de productieomgeving”, zegt Yuichi Miyano, Director Large Format Solutions van Canon Europe. “De innovatieve digitale imaging- en inkttechnologieën in deze printer zorgen voor grootformaat prints met een superieure kwaliteit en het breedste kleurenspectrum dat beschikbaar is. Hierdoor kunnen professionele gebruikers volledig profiteren van de uitgebreide zakelijke mogelijkheden van grootformaat prints.”

De imagePROGRAF iPF8300 is uitgerust met Canon’s 12-kleuren LUCIA EX pigmentinktsysteem. De printer is ontworpen om de hoogst mogelijke printkwaliteit te garanderen in de dynamische markt voor grootformaat printers. De innovatieve printtechnologie produceert prints met een sterk verbeterde nauwkeurigheid en een zeer uitgebreid kleurenspectrum en sluit volledig aan bij de hoge kwaliteitseisen van professionele gebruikers.

Rate this post

Print Friendly