Oosterhout, 23 mei 2011- Total Print bekroont met de installatie van Canon´s imagePRESS C6010 haar 10-jarig jubileum als grafische partner voor particulieren en het midden- en kleinbedrijf in de regio Brabant. Met deze zeer geavanceerde hoogvolume digitale kleurenproductieprinter geeft de allround drukkerij een impuls aan haar dienstverlening voor een flexibele, gebruiksvriendelijke en kosteneffectieve verwerking van digitaal drukwerk. Hierdoor is Total Print nog beter in staat te anticiperen op de groeiende behoefte aan digitaal drukwerk in de omgeving.

Total Print, gevestigd in Oosterhout, is een full service grafische dienstverlener die zich steeds nadrukkelijker op de markt voor digitaal drukwerk begeeft. Daarnaast biedt Total Print een gevarieerd aanbod van grafische producten, variërend van huisstijlen, rapporten, kaarten en mappen tot full color leaflets en websites.

Directeur Ad van Ginneken van Total Print: “Hoewel de grafische branche een moeilijke tijd achter de rug heeft, groeien wij nog steeds. Dat kan alleen door vernieuwend te zijn en meer oplossingen te bieden dan gebruikelijk druk- en printwerk. We hebben gekozen voor de Canon imagePRESS C6010, om hiermee uiteenlopende digitale producten in verschillende formaten en oplages te kunnen produceren. We zijn hiervoor bewust in gesprek gegaan met het Canon Business Center in Breda, waarbij de kennis, service en aandacht voor onze onderneming bepalend zijn geweest.”

Uitstekende printkwaliteit

De Canon imagePRESS C6010 is gebaseerd op een aantal revolutionaire technologieën. Zo waarborgen V-Toner, T-Developer en E-Drum – samen met de Advanced Image Transfer Belt en het olievrije Twin Fusing-systeem – een uitstekende printkwaliteit die niet onderdoet voor offset. De printer biedt – in combinatie met het geavanceerde beeld- en kleurenmanagement – een uitstekende printkwaliteit met een resolutie van 1200 dpi bij 256 gradaties en een snelheid van 70 kleurafdrukken per minuut op maximaal 300 grams papier. Doordat in het fixeerproces geen olie wordt gebruikt, kunnen de afdrukken eenvoudig worden gelamineerd of voorzien van spotvernis.

Rate this post

Print Friendly