Over Aenova
Aenova is een zelfstandig en onafhankelijk softwarebureau, ontstaan in 1992, gevestigd in Delft en telt momenteel 20 medewerkers. Het merendeel van onze medewerkers is afkomstig van de Technische Universiteit Delft, waarmee nog steeds nauwe banden worden onderhouden via gemeenschappelijke research-projecten.

Visie
Optimalisatie van bedrijfsprocessen, schaalvergroting, internationalisatie en marktdynamiek zorgen voor een grotere vraag naar hulpmiddelen waarmee een hoger rendement behaald kan worden uit de inzet van mensen en middelen. Deze behoefte zal in de toekomst alleen maar groeien. Aenova wil in deze behoefte voorzien door het ontwikkelen en aanbieden van kwalitatief hoogstaande software applicaties en bijbehorende dienstverlening.

Kwaliteit als kernwaarde
Aenova streeft naar tevreden klanten.Dit doen wij door het ontwikkelen van een stabiele, betrouwbare en onderhoudbare applicatie met een consistente en gebruikersvriendelijke bediening en een optimale performance. Dit is voor ons belangrijker dan het maximaliseren van het aantal functies.

Producten

Maggy2
Maakt printen eenvoudiger, goedkoper en gebruiksvriendelijker

Met Maggy kunt u uw printfaciliteiten organiseren op de manier die bij uw organisatie past. Zo kunt u bijvoorbeeld betaald printen invoeren en meer inzicht krijgen in uw printgebruik. Veel organisaties hebben inmiddels de voordelen van Maggy mogen ondervinden. Wat dacht u van het besparen van toners en papier, veilig afdrukken van vertrouwelijke documenten en het annuleren van foutieve opdrachten? Het kan allemaal met Maggy. De software werkt zowel in een Novell Netware als Microsoft Windows 2003 netwerk. Printen is vanaf nu eenvoudiger, goedkoper en gebruiksvriendelijker.

Rate this post

Print Friendly