Bertrange/Eindhoven, 18 mei 2011 —- euroscript International SA en Brink Global Solutions, LLC, starten onder de naam BGS euroscript Inc een jointventure-bedrijf in Minneapolis in de Verenigde Staten. Deze nieuwe dochteronderneming zal worden geleid door de oprichters van Brink Global Solutions, Jeff Brink (president) en Greg Brink (senior vice-president voor sales). Beide ondernemers hebben veel ervaring met het leveren van topkwaliteit in de Amerikaanse taaldienstenindustrie. Al meer dan twintig jaar zijn de heren Brink prominent aanwezig op de Amerikaanse markt en algemeen erkend voor hun succes, leiderschap en innovatie.

“We hebben verschillende mogelijkheden bekeken om de Amerikaanse markt op te gaan”, aldus Mark Evenepoel, CEO van euroscript International. “De Amerikaanse markt biedt een groot potentieel voor onze diensten en onze internationale klanten. Door het partnership met Jeff en Greg Brink, die goed bekend staan en zeer gerespecteerd zijn in de LSP-wereld, kunnen we onze aanwezigheid op de markt in de Verenigde Staten snel realiseren. BGS euroscript is gepositioneerd als aanbieder van de meest uitgebreide, geïntegreerde, meertalige contentmanagementoplossingen in de industrie.”

BGS euroscript zal de mogelijkheden van euroscripts innovatieve technologieplatform en wereldwijde levering maximaliseren. Daarmee wordt het bedrijf definitief in een uitstekende positie gebracht om een groot deel van de groeiende taaldienstenmarkt in de Verenigde Staten en daarbuiten te veroveren.

Over Brink Global Solutions

De oprichters van BGS (Brink Global Solutions, LLC), Greg Brink en Jeff Brink, zijn al meer dan twintig jaar vernieuwers op de taaldienstenmarkt in de Verenigde Staten. Met succes hebben zij een prominent taaldienstenbedrijf opgericht en ontwikkeld, waarmee ze Fortune 500-klanten over de hele wereld ondersteunden. De heren Brinks verkochten het bedrijf aan Merrill Corporation in 2005, en hielpen Merrill Brink International uit te groeien tot een van de top-20 taaldienstenbedrijven in de wereld. Momenteel zijn Greg en Jeff Brink directeurs van BGS euroscript, en zullen ze alle zaken in de Verenigde Staten waarnemen en leiden.

Over euroscript
euroscript International is marktleider op het gebied van totaaloplossingen voor CLM (Content Lifecycle Management). De euroscript-bedrijven bieden hun klanten totaaloplossingen voor het ontwerpen, ontwikkelen en inzetten van contentmanagementsystemen in alle soorten en maten. Dankzij de deskundigheid van de medewerkers van de groep op de gebieden van consultancy, systeemintegratie, taaldiensten en content- en documentbeheer, is euroscript in staat bedrijven in de hele wereld te helpen hun content doeltreffender te beheren.

Met vestigingen in meer dan 16 landen bedient euroscript klanten in uiteenlopende sectoren, zoals de overheidssector, ruimtevaart, defensie en vervoer, industrie, biowetenschappen, financiële dienstverlening en de sector energie en milieu

Rate this post

Print Friendly