Four Pees, de exclusieve wereldwijde distributeur van PrintFactory, de softwaresuite voor het printen van banners, signs en supergrootformaat prints, maakt bekend dat het samen met 3f8h.net / electronic publishing, sinds jaren een partner van Four Pees, zal deelnemen aan Fespa Digital, dat plaatsvindt van 24 tot en met 27 mei in Hamburg, Duitsland. Op de beurs zullen meerdere gloednieuwe PrintFactory producten worden gereleased.

Four Pees zal de PrintFactory software tonen op Fespa Digital, hét toonaangevende evenement in de industrie voor grootformaat en digitaal printen. De beurs is de perfecte gelegenheid om de release aan te kondigen van het nieuwe PrintFactory Go, het nieuwe PrintFactory Go met volledige ondersteuning voor Zünd Cut Center en het nieuwe PrintFactory GMG Edition, dat PrintFactory bundelt met ColorServer.

PrintFactory is meer dan alleen maar een RIP: het is de meest complete productieoplossing voor grootformaat printen. Het kan jobs printen terwijl ze worden verwerkt en stuurt meer dan 600 verschillende print-, snij- en CTS-machines (Computer-To-Screen) aan. PrintFactory verhoogt niet alleen de productiviteit en de flexibiliteit van gebruikers, het maakt ook efficiëntere productie mogelijk. Met de geavanceerde colour engine kan op eenvoudige wijze proofing worden geïmplementeerd in workflows, zodat er minder dure productiemedia en inkt worden verspild. PrintFactory zorgt voor een voorspelbare en consistente uitvoer en kleurconsistentie op verschillende machines.

Lancering van de stand-alone applicatie PrintFactory Go

Op Fespa Digital 2011 zal PrintFactory de nieuwe gebruiksvriendelijke stand-alone applicatie PrintFactory Go lanceren. Deze applicatie biedt alle tools voor last-minute jobvoorbereiding en bestandscorrectie, waaronder tools om tiles aan te maken, ogen te plaatsen en kleur- en tekstcorrecties uit te voeren, en is gericht op digitale grootformaat printbedrijven met een multi-RIP-omgeving. PrintFactory Go vermindert het aantal fouten, bespaart tijd en zorgt dat er minder afval is. Bezoekers aan Fespa kunnen de functies en voordelen van dit nieuwe product ontdekken tijdens livedemonstraties op stand C66 in hal A4.

Lancering van PrintFactory Go met volledige ondersteuning voor Zünd Cut Center

PrintFactory zal op de beurs ook PrintFactory Go met volledige ondersteuning voor Zünd Cut Center lanceren. Nu jobs in de grootformaat industrie steeds complexer worden en klanten steeds snellere doorlooptijden eisen, is er een groeiende vraag naar nauwere integratie tussen print- en snijoplossingen. Om te voldoen aan deze vraag, hebben PrintFactory en Zünd de Zünd Cut Center oplossing gekoppeld aan PrintFactory. Het resultaat van deze samenwerking is PrintFactory Go met volledige ondersteuning voor Zünd Cut Center. Deze nauwe integratie tussen PrintFactory Go en Zünd Cut Center zorgt niet alleen voor een drastische verkorting van de jobvoorbereidingstijd maar ook voor een aanzienlijke vermindering van productiefouten.

Aankondiging van PrintFactory ondersteuning voor Flora printsystemen

Four Pees zal op de beurs de ondersteuning van PrintFactory voor Flora printsystemen aankondigen. Dit verhoogt de toegevoegde waarde van PrintFactory als workflowoplossing. Deze ondersteuning helpt gebruikers van Flora printsystemen een hoger marktsegment te betreden, waar efficiëntie, workflow en consistente productie erg belangrijk zijn.

Globaal denken, lokaal uitvoeren

Verkoop- en implementatiepartner 3f8h.net / electronic publishing, een integrator met een sterke focus op automatisering en kleur- en workflowoptimalisatie, zal Four Pees ondersteuning bieden op de beurs. 3f8h.net / electronic publishing vertegenwoordigt merken zoals axaio software, callas software, Elpical Software, ProofMaster en uiteraard ook PrintFactory.

Four Pees en GMG lanceren PrintFactory GMG Edition en organiseren samen een seminar over grootformaat printen

Four Pees en GMG hebben de krachten gebundeld om PrintFactory GMG Edition te ontwikkelen. Dit nieuwe product op basis van PrintFactory en GMG ColorServer/SmartProfiler technologieën zal op de beurs worden geïntroduceerd tijdens een seminarie dat wordt georganiseerd door Four Pees en GMG. Dit seminar zal op 25 mei van 10.30 uur tot 12.30 uur plaatsvinden in ruimte A4.2 in hal A4. Wilt u meer weten over bestandsvoorbereiding, productieautomatisering en standaardisering voor grootformaat printen? Neem dan deel aan dit seminar. Registreer u hier: http://www.fourpees.com/events/four-pees-and-gmg-seminar/registration

Het aantal plaatsen is beperkt. Zorg dus dat u zich op tijd registreert!

Ontdek het PrintFactory portfolio op de PrintFactory stand (stand C66 in hal A4) of registreer u voor ons seminar op 25 mei.

Rate this post

Print Friendly