Docspro en Sligro hebben vandaag de Gouden Factuur 2011 in de categorie ‘Geautomatiseerde Factuurverwerking’ gewonnen in een zinderende finale met drie finalisten tijdens het Factuurcongres 2011 in het Evoluon te Eindhoven. Geautomatiseerde factuurverwerking levert voordeel voor Sligro

Jaarlijks komen bij Sligro Food Group ruim 80.000 kostenfacturen, plus 220.000 pagina’s aan bijlagen binnen. “Door de facturen te scannen en digitaal te verwerken besparen we vier FTE’s”, vertelt Jac Willems. “Dat geeft wel aan wat een enorme efficiencyslag je hiermee maakt. Maar dat is niet het enige voordeel. Je waarborgt ook de volledigheid en traceerbaarheid van de facturen. Bovendien is het systeem zo flexibel dat nieuwe toepassingsmogelijkheden – ook voor andere documentsoorten – moeiteloos kunnen worden ingepast.”

Vakjury Gouden Facturen 2011

De drie finalisten waren met zorgvuldigheid geselecteerd door een vakjury uit een groot aantal ingezonden praktijkvoorbeelden van het toepassen van elektronisch factureren en geautomatiseerde factuurverwerking. De vakjury, bestaande uit Peter Kwakernaak (AcceptEmail), Tony van Oorschot (SRA) en Jan Kloeze (VIP/DOC) heeft de inzendingen inhoudelijk uitvoerig beoordeeld.

Over het Factuurcongres 2011

Op het Factuurcongres wordt zichtbaar wat de stand van zaken is rondom elektronisch factureren en geautomatiseerde factuurverwerking. Een marktplaats waar informatiemarkt, herkenbare praktijkpresentaties en congres samenvloeien, biedt bezoekers de kans om kosteloos op de hoogte te geraken van de mogelijkheden en voordelen van e-factureren. De pilot voor het Certificaat e-Factureren gaat van start en bovendien ontvangt elke bezoeker de E-invoicing Trend Map 2011, een schets van het landschap rond e-factureren in Nederland.

Rate this post

Print Friendly