Naarden, 17 mei 2011 – Lexmark International kondigde vandaag aan dat het twee nieuwe multifunctionele kleurenlaserproducten introduceert. Deze multifunctionele producten (MFP’s) vormen het hart van intelligente, productiviteitsverhogende oplossingen om papierintensieve bedrijfsprocessen te stroomlijnen. De intuïtief te bedienen MFP’s zijn bedoeld voor het snel groeiende segment van middelgrote werkgroepen. Met hun talrijke functies en eigenschappen vormen ze de perfecte aanvulling voor het Lexmark-assortiment van toonaangevende toestellen en innoverende software en oplossingen.

De X548-reeks kleurenlaser MFP’s

De Lexmark X548de en X548dte kleurenlaser MFP’s bieden de hoogwaardig, uitgebreide mogelijkheden, de tijdbesparende oplossingen en de geavanceerde beveiliging die je alleen bij duurdere systemen verwacht, terwijl ze toch compactere afmetingen hebben en betaalbaarder zijn.

De Lexmark X548 kleurenlaser MFP’s vallen op door hun geavanceerd kleurentouchscreen van 17,8 cm (7 inch). De toestellen worden geleverd met geïnstalleerde applicaties en kunnen bovendien eenvoudig met workflows op maat worden aangepast aan de specifieke situatie in elk bedrijf. In vergelijking met het basismodel Lexmark X548de is de Lexmark X548dte uitgerust met een harde schijf die extra mogelijkheden biedt en met een tweede lade voor 650 vellen om tegelijk met verscheidene papiersoorten en -formaten te kunnen werken.

Voor de reeks Lexmark X548 kleurenlaser MFP’s geldt ook het exclusieve Lexmark Rewards programma¹ dat klanten beloont met gratis Lexmark tonercartridges en imaging kits als zij hun lege cartridges naar Lexmark terugsturen voor recycling of hergebruik.

“Met de invoering van de slimme MFP’s van de X548-reeks versterkt Lexmark zijn positie op de strategische en snel groeiende markt van kleurenlasertoestellen voor werkgroepen”, verklaarde Rob Greaves, General Manager Lexmark Benelux. “Wij zijn vastbesloten om de productiviteit van onze zakelijke klanten te verhogen met innoverende, baanbrekende A4-technologieën en slimme toestellen die met toonaangevende software op de specifieke behoeften van bedrijven kunnen worden afgestemd.”

Rate this post

Print Friendly