Naarden, 17 mei, 2011 – Lexmark International, Inc. (NYSE: LXK) kondigde vandaag vier nieuwe, slimme en productiviteitsverhogende toestellen aan voor intensief gebruik in werkgroepen en departementen van middelgrote tot grote bedrijven en organisaties. De oplossingsgerichte toestellen vallen op door hun revolutionaire gebruikersinterface en tijdbesparende functies. Ze breiden de bekroonde reeks kleurenproducten van Lexmark uit en versterken de positie van het merk in het belangrijke marktsegment van de werkgroeptoestellen die kleur afleveren.

De Lexmark X950-reeks multifunctionele producten (MFP’s) in kleur en de Lexmark C950de kleurenprinter kunnen papierformaten tot 320 mm x 1219 mm aan. Dit maakt ze ideaal voor werkgroepen met speciale afdrukeisen, zoals het Super A3-formaat (320 x 450 mm), afdrukken in hoge oplagen en geavanceerde afwerking. Beide productreeksen bieden ook productiviteitsoplossingen om bedrijfsprocessen te helpen stroomlijnen en onnodig afdrukwerk te beperken. De geavanceerde, meerlagige beveiligingsfuncties van deze productfamilies beveiligen bovendien klantendata en netwerken. Authenticatie, autorisatie, auditloggen en het wissen van de harde schijf zijn telkens standaard en gebruiksklaar aanwezig op de toestellen*, zodat er geen extra beveiligingssets dienen te worden aangeschaft.

Deze nieuwe producten vormen een belangrijke aanvulling op het assortiment werkgroepprinters en MFP’s voor A4-formaat (210 x 297 mm) van Lexmark. Voortaan kunnen klanten met diverse Lexmark-toestellen in al hun printbehoeften voorzien en op een uniforme, consistente manier werken. De slimme Lexmark-toestellen zijn voorzien van een intuïtieve e-Task interface en krachtige softwareoplossingen, zodat gebruikers specifieke pagina’s van een document rechtstreeks op het touchscreen kunnen bekijken, selecteren en afdrukken.

X950 kleuren-MFP’s

Werkgroepen en afdelingen die hoge prestaties en flexibele productiemogelijkheden nodig hebben, werken sneller met de drie nieuwe modellen die deel uitmaken van de dynamische reeks Lexmark X950 kleuren-MFP’s. Met hun talrijke functies produceren deze MFP’s uitstekende kleurenafdrukken, laten ze de gebruiker de keuze uit verschillende papierformaten en bieden ze veel afwerkingsmogelijkheden. Bedrijven produceren voortaan eenvoudig zelf professioneel ogende marketingdocumenten en besparen op deze manier tijd en geld. “Named Colour Replacement”, een standaardfunctie op deze MFP’s, is bedoeld voor de talrijke bedrijven die exact de juiste kleuren voor hun bedrijfsdocumenten en logo willen selecteren. Zij kunnen publicaties die zij vroeger moesten uitbesteden nu intern uitvoeren, met een uiterst nauwkeurige kleurenweergave.

Het eenvoudig te gebruiken kleuren-touchscreen van 25,9 cm (10,2 inch) is de ideale interface voor een uitgebreide reeks met productiviteitsverhogende functies. Het scherm geeft de gebruiker duidelijke feedback bij het ingeven van commando’s.

C950de kleurenprinter

De Lexmark C950de kleurenprinter sluit naadloos aan bij de reeks Lexmark X950 kleuren-MFP’s en beschikt grotendeels over dezelfde kwaliteiten, zoals heldere kleurenafdrukken voor werkgroepen, A3-afdrukken en eenvoudig te gebruiken workflowoplossingen die via het kleuren-touchscreen van 10,9 cm (4,3 inch) bereikbaar zijn. De intuïtieve interface heeft met zijn revolutionaire vormgeving en interactie veel weg van een smartphone. Hij produceert een rijk, contextgebonden en gediversifieerd geluid waarmee de gebruiker van het touchscreen eenvoudig een onderscheid kan maken tussen de diverse waarschuwingen en aanraakcommando’s.

“De nieuwe producten die vandaag werden aangekondigd vormen samen met onze andere kleurentoestellen een belangrijke uitbreiding van onze uiterst gediversifieerde en prestatiegerichte productreeks met printers en MFP’s. Zij versterken onze concurrentiepositie op de markt van de kleurenprinters voor werkgroepen”, zegt Rob Greaves, General Manager Lexmark Benelux. “Met een ruimer productassortiment dan ooit tevoren maken wij de krachtige oplossingen van Lexmark toegankelijker voor onze klanten, zowel grote bedrijven als het MKB.”

Rate this post

Print Friendly